Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najpopularniejsze mmorpg w polsce

malum75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kryzys bo chciał bym pograć w jakieś mmorpg tylko zależy mi by był duży online tylko pls nie piszcie metin bo to mi się przejadło szukam czegoś świeżego może są ludzie którzy bardziej się orientują na rynku gier. Interesują mnie gry właśnie typu mmorpg i zależy mi najbardziej by się nie nudziła wiec gra powinna posiadać sporo dungeonów  i system pvp by można było się w endgame pobawić no i jeśli to możliwe  bez abonamentu bo w polsce co jak co ale opłacać grę za złotówki jest bardzo stratne

Opublikowano

grałem w aiona jak startował polski serwer gra dość fajna ale no choć nie ma tam abonamentu to żeby wgl coś osiągnąć trzeba ciągle grac i kupować te goldpacki

Opublikowano

Aion Online - najlepszy wybór

Tera Online - też spoko, ale bardziej Aion 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Nostale. Miła odskocznia od tych wszystkich "poważnych i mrocznych" MMORPG

Kiedyś gra miała klimat i była fajna (najlepszy gracz serwera Avalon z dawnych czasów) teraz gra to pay2win

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...