Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po instalacji > Odpalam lunchera i...nic

Lisek1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak... ściągnąłem dekarona eu, zainstalowałem, normalnie po instalacji odpalam lunchera i mam jedynie tam gdzie powienien być update (Conecting...) login mam na szaro ze ni emoge nacisnac ;p nawet nie ma update ani startu gry.

Grałem w 2m dlugo juz dawniej ale wszystko bylo OK. Może jestem nie kumaty i to coś banalnego ale PROSZE O POMOC

Z góry DZIEKI ! :unsure:

Kiedy wreszcie sobie normalnie pogram ? oO

Opublikowano

Gametribe is temporary down for maintenance. We are sorry for any inconvenience this may cause. We will back on soon. Thanks for your understanding

Gametribe Team

bcb.jpg

Opublikowano

Ok problem rozwiązany widać tylko ja byłem taki głupii bo właśnie się dowiedziałem, że dziś do ok. 18:00 cos będą robic w 2m ze nie można będzie wejść

Opublikowano

serwer dekaron EU wylaczony do niedzieli godz 10 naszego czasu

140++ na hacku o_O, damy rade

EXPEDYCJA: nie no kolczyki dla AK?? NIE ROBCIE Z NAS PEDERASTOW:/

Opublikowano

No niby problem rozwiązany, bo wczesniej odpalalem pokazywalo mi sie okienko game guarda i nic, tylko ze teraz mam problem bo wlaczylem 2m okolo godziny 18 i poszlo dalej tylko teraz nie moge sie zalogowac.... i nie wiem czy to jest teraz spowodowane tym ze przez ten czas do 18 czy do 10 bedzie 2m nie bedzie dzialal czy znowu cos mam zwalonego ?

• Dodaj nową pozycję...