Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrody co dzień i co 15 dni

Koziol24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema tak jak w temacie miały być nagrody cupon 30% skrzynka gear,  bron i klucz. co 15dni. Dostaliśmy cos takiego 15 marca i następne miało być dziś, loguje nie ma nic. Powoli już wkurza to troche bo wypisują a logujesz i nie ma nic, Nie dość że olewaja eventy to jeszcze sam szrot daja do kupienia. Ogólnie i tak z tych skrzynek bym nic nie dropnoł ale jak juz coś miało być to powinno być. 

Opublikowano

mi z wydarzenia rzeczy na drugi dzień przychodzą,np dzisiaj mam dostac skrzynke kosmetyczną to mi przychodzi na drugi dzień,a to co np jutro to pojutrze :D

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Mi tak samo przychodzi z opoznieniem natomiast dzisiaj w nocy dostalem myst weapon myst gear klucz i inne pierdoly ale bez kuponu.

Opublikowano

wystarczy zajrzeć na stronę combata

Żołnierze,

Z przykrością informujemy, że nie jest możliwe dalsze kontynuowanie wydarzenia Dzień Combat Arms w związku z poważnymi nadużyciami zdobywanych nagród.

Chcielibyśmy dalej wprowadzać wydarzenia takie jak to, jednak nie jesteśmy w stanie zagwarantować ich pełnej realizacji, jeśli także będą one nadużywane.
Mamy nadzieję, że będziecie korzystać z naszych wydarzeń w przyszłości. Przypominamy także, że warto zgłaszać wszelkiego rodzaju nadużycia, gdy tylko na nie napotkacie.

Pozdrowienia,
Europejski Zespół Combat Arms

Ktoś ma pojęcie co to za nadużycia ?

A może jakiś prima aprilis ?

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Pewno masowe zakładanie kont lub coś podobnego.. ja tam się cieszę że to odwołali, inaczej cały dzień nie można by było grać przez ten zwalony spam otwierania

Pamiętajmy też że dziś 1 kwiecień..

Opublikowano

taa ale suchy wspomniał że dostał więć takie mają nadużycia że pewnie dali tylko dla częsci osób powinni dawać tym co maja 1 konto. Pozatym robią jakiś event a za moment piszą o nadużyciach jaja. Szczeże mówiąć jak gram  w Ca nie ma nic do kupienia i do dostania jak nie gram jest w hooj do kupienia i daja za free róże gratki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...