Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupony do wykorzystania

P0K3RF4C3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie mieli niby oddac 5k nx kupon wracajacym a co sie okazalo ze dali 2i3 rocznice plecaki bandamy kaski na perma pomimo ze mam je w uzyciu ? :O

Opublikowano

tak jak w temacie mieli niby oddac 5k nx kupon wracajacym a co sie okazalo ze dali 2i3 rocznice plecaki bandamy kaski na perma pomimo ze mam je w uzyciu ? :O

sell back i jest 198k gp....

ja się tam cieszę, coś gp wpadnie za friko ;) jak się ma więcej kont to ilość wzrasta... :P

Opublikowano

co mi po gp ? ! skoro mam ponad 1,5mln i nie wydaje nic bardziej wolalbym kupon 5k nx niz itemy ktore mam -.-

więcej gp = więcej ghost keyów

więcej ghost keyów = więcej myst-weapon i myst-gear (za takie 198k kupisz te 50 keyów, wyleci ci z tego 2 myst wepy i masz tak jakby kupon 5k nx -.-)

więcej myst-weapon i myst-gear + lista dropów = większa szansa na perma którego nawet się nie da kupić o wiele większej wartości niż 5k, do tego zmieniają itemy od czasu do czasu

trzeba używać mózgu..

Opublikowano

Sylweron to za proste by było jak napisałeś ja otwierałem po 200 key i 0 myst broń i gera, może ogólem ze 3 x dropłem i 1x mi jakiś szmelc poleciał na 30dni. na low koncie dominator na 90d i ostatnio kamizelka AUS 90d ale to akurat skrzynki z obozu nie z gostów. Do tego otwierania trzeba mieć fart i jak podchodzisz z myślą że chcesz coś dropnąć to dropniesz ale na 1d a bd otwierał na przypał to możę coś poleci na więcej bo o permie to nawet mowy nie ma. Otworzysz ze 40 skrzynek i nic a jakiś nob otworzy 3 i bd Perm i 90d. Tyle co do otwierania.

Opublikowano

Sylweron to za proste by było jak napisałeś ja otwierałem po 200 key i 0 myst broń i gera, może ogólem ze 3 x dropłem i 1x mi jakiś szmelc poleciał na 30dni. na low koncie dominator na 90d i ostatnio kamizelka AUS 90d ale to akurat skrzynki z obozu nie z gostów. Do tego otwierania trzeba mieć fart i jak podchodzisz z myślą że chcesz coś dropnąć to dropniesz ale na 1d a bd otwierał na przypał to możę coś poleci na więcej bo o permie to nawet mowy nie ma. Otworzysz ze 40 skrzynek i nic a jakiś nob otworzy 3 i bd Perm i 90d. Tyle co do otwierania.

Napisałem "z listą dropów" (znam ziomka co został zreportowany bo otworzył 7 permów w bodajże miesiąc xD)

Poza tym kolega napisał, że nie ma na co wydawać GP.. ze mną jest tak samo - GP idzie tylko i wyłącznie na ghost keye bo nie ma na co wydawać, a zawsze może się coś ciekawego trafić nawet bez listy

Opublikowano

bronie i gear mam -.- bardziej zalezy mi na celowniku glupim a za 4k mam na perma wiec przestancie mi tu bajdoczyc o tych mystach bo w to nie wierze mam speca recona shapke i guymasc na perma to co mi bylo potrzebne a nie jakies itemki na 1d tak wiec krotko mowiac nexon mnie okradl pomimo powrotu do gry i na czysta logike po co wracac do gry gdy dostaje sie gowno...

Opublikowano

Ja dostałem za 'powrót' 2x cosmetic, paczkę z itemami na 7 dni. (5 rzeczy) i to wszysto. Gdzie masz te plecaki i inne duperele? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...