Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

URF czy NURF?

MisterPoniacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo na stronie pisali że jakaś "awaria" podczas "wprowadzania" nurfa, i w tym najnowszym patchu będzie urf albo nurf... I może ktoś już patrzył?

blyat

Opublikowano

Zastanawia mnie to:

HEKTOLITRY OBRAŻEŃWszystko zadaje hektolitry obrażeń
HEKTOLITRY ZDROWIAWszystko ma hektolitry punktów zdrowia
Opublikowano

bgom0b.jpg

Zapytałem typa jeszcze to mi napisał, że można 23 lvl wjebać xD

jaka beka wszystko ma po 800k hp, z Q na riven bije po 100k xD

Hehe mozna nawet 30

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Został oficjalnie dodany URF, a NURF był tylko dla beki, aby gracze się zaczęli denerwować :P Bjergsen i Krepo przyczynili się do tego, że NURF nie powstał. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Został oficjalnie dodany URF, a NURF był tylko dla beki, aby gracze się zaczęli denerwować :P Bjergsen i Krepo przyczynili się do tego, że NURF nie powstał. 

A dokładniej ta 2 część? :P

i w sumie na takim NURFIE tez by sie zagralo, ale no.. nie w zamian za normalnego urfa ^^

Hello there.

Opublikowano

A dokładniej ta 2 część? :P

i w sumie na takim NURFIE tez by sie zagralo, ale no.. nie w zamian za normalnego urfa ^^

Jeśli dobrze zrozumiałem na URFINATIONAL (filmiku od Riotu) to Bjerg i Krepo majstrowali coś przy danych serwerów :D 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem na URFINATIONAL (filmiku od Riotu) to Bjerg i Krepo majstrowali coś przy danych serwerów :D

Nie Bjergsen tylko Frogen i Krepo.

Opublikowano

Te obrażenia i hp to bug bo chceli zrobić NURF-A, a zrobili URF-A bo był jakiś bug i żyć nie usuneli.

Tylko nie wiem czemu ciągle tak zostało

Opublikowano

Te obrażenia i hp to bug bo chceli zrobić NURF-A, a zrobili URF-A bo był jakiś bug i żyć nie usuneli.

Tylko nie wiem czemu ciągle tak zostało

Ale, że jak zostało? O to chodzi w URF'ie, żeby mieć MEGA DMG i żeby wszystko było ponad normę. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...