Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto i vac

TosieKJR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mojemu koledze ktos włamał się na maila i pozmieniał hasła. Wysłał już do valve ticketa z kodem i zdjeciem z gry, wszystkimi wiadomościami, ale później sprawdziłem jego profil i miał zarejestrowane blokady vac. I podobno vaca nie zdejmują, ale jak będzie w tym przypadku? Czy odzyska konto, ale nie będzie mógł grać w cs'a rankingowych? Czy zdejmą tego vaca?

Opublikowano

Hmmmm... jak dostał vaca przed wysłaniem dowodów potwierdzających jego własność to niestety zostanie vacc.... z koleji jak dostarczył dowody przed vacem i support odebral tą wiadomość to nie dostanie vaca

real-madrid-logo.jpg

Opublikowano

Wiadomość wysłał w południe po szkole, a vac był troche pozniej od napisania zgloszenia. A oni nie mogą sprawdzić że ktoś zmienial haslo,maila , logowal sie z innego ip? Mam nadzieje ze w ciagu tygodnia dostane wiadomosc.

Opublikowano

jezeli konto zostało skradzione i zostanie to udowodnione to dostanie unbana :) Z UB VACa też są wyjątki takie jak np. ten :)

Opublikowano

Cześć. Jeżeli konto kolegi dostało bana VAC przed kradzieżą konta (czyt. przed zmianą, hasła oraz adresu e-mail) są nikłe szanse na jego odbanowanie. Jeżeli stało się tak po kradzieży konta, Valve będzie zmuszone do zdjęcia banicji VAC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...