Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ominąć bana na SAMP?

szymon1600

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro zmiana IP nie działa musisz zmienić Hosta. Bo dostałeś bana na hosta. Miałem gdzieś od tego program. http://www.dobreprogramy.pl/Hotspot-Shield,Program,Windows,17158.htmlGdzieś jest nowsza wersja. Ale ta też powinna działać. Jak to działa? Po prostu łączysz się z HotSpotem, wchodzisz na server SAMP-a iiiiii magia! Nie masz już bana.

1084
Opublikowano

W tych czasach twój sposób nie zadziała, bo neostrady już nie ma, żeby zmienić host musisz zmienić operatora internetu, lub operator musiałby przekierować Cię na inny nadajnik podający adres zmienionego hosta. 

Opublikowano

Skoro zmiana IP nie działa musisz zmienić Hosta. Bo dostałeś bana na hosta. Miałem gdzieś od tego program. http://www.dobreprogramy.pl/Hotspot-Shield,Program,Windows,17158.htmlGdzieś jest nowsza wersja. Ale ta też powinna działać. Jak to działa? Po prostu łączysz się z HotSpotem, wchodzisz na server SAMP-a iiiiii magia! Nie masz już bana.

1084

A jakiś sposób, żeby mi pingu do 360 nie wyrzuciło? :D

Opublikowano

23

A jakiś sposób, żeby mi pingu do 360 nie wyrzuciło? :D

Nie powinieneś mieć opóźnień. Znaczy. Ping będzie pokazywać 300 boo łączysz się z innego kraju. Ale nie powinieneś mieć lagów. Przynajmniej ja nie miałem.

28

W tych czasach twój sposób nie zadziała, bo neostrady już nie ma, żeby zmienić host musisz zmienić operatora internetu, lub operator musiałby przekierować Cię na inny nadajnik podający adres zmienionego hosta.

Jak widzisz działa ;)

Opublikowano

a jak przedłuzyć ten okres free? ;/

Musisz kupić płatny pakiet lub skorzystać z jakieś promocji (w której dają dany okres płatnej wersji za darmo), inne sposoby nie są zgodne z Regulaminem MPCForum.pl. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...