Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jinx od Sebastiana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W porównaniu z tym jak ten skrypt działał 2 miesiące temu widzę różnicę. Większość E nie używa wtedy gdy jest taka możliwość oraz W dość często missuje niestety jeśli już je użyje.

Opublikowano

Wczoraj grałem na tym skrycie i widać że dużo słabiej teraz działa. Orbwalking jest słabszy i misuje cs'y. Większość skryptów na adc działa bardziej "inteligentnie" i nie strzela "na oślep" w minionki tylko wszystko ładnie wylicza i nie atakuje innych creepów gdy jeden ma mało hp. Mam nadzieje, że wkrótce ten skrypt będzie działał tak samo jak kiedyś, bo był naprawde świetny ^^

Opublikowano

Dołączam się, który aktualnie najlepszy? Od Seby zdecydowanie prediction sie rozpindoliło, zagrałem URFa, boty albo miały wgrane Evade albo coś tu jest nie tak xD

Opublikowano

Chyba wiem co jest nie tak, kiedyś pomagałem mu ze skryptami i ostatnio prediction było zjebane, i on zrobił jakąś nakładkę, może jej nie usunął i się buguje czy coś.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...