Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o nowych 'coinach'

pablos11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dziś od niepamiętnych czasów chciałem zagrać w Osu! ale to co zobaczyłem zbiło mnie z nóg

Zauważyłem jakieś coiny którymi płacę za zagranie w grę ;-; po zdobyciu 100Combo dostaję 1 Coina + 1 za ukończenie jej

Ale co to za różnica jak Ja od 2msc nie grałem i nawet 50combo to wyczyn, nie wiem co się dzieje jak się coiny traci bo zostawiłem grę na 7 i nie wiem co ile się odświeżają

Najgorzej mają nowi gracze, pograją te 9 map i czekać aż się coiny zrespią (albo kupić nowe)

Wg mnie Osu! przechodzi na tryb P2Play

TEMAT

Opublikowano

Aaaaaa a mi 'Coins' pisze w tym zdjęciu :D mogłoby pisać Easter Egg a nie Coins :D

Już myślałem że jakaś masakra z tym będzie :D mam rozumieć że potem nagrody za to będą za X tych pkt

TEMAT

Opublikowano

Hehe, nie wiem :p Ja zagrałem pierwszy raz od 2msc i taka niespodzianka, może to prawda i jak mówi kolega u góry to są Easter Egg i będą za to prezenty na święta :D

Dowiemy się później co Ppy kombinuje

TEMAT

Opublikowano

Jakie kurcze prezenty? Nabiłem sobie -7 punktów, kliknąłem "buy osu!coins", wyskoczył error wyglądający jak napisany w paincie i liczba punktów wskoczyła na 99. Żart pa prima aprilis. Poza tym każdy wie, że peppy nie marzy o prywatnym samolocie, tylko o pączkach. A samolotów z pączków nie robią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...