Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta dźwiękowa do 7.1

DarkSzyszon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Kupiłem Razer Tiamat 7.1, i moja karta dźwiękowa jest po prostu za słaba(Zintegrowana w płycie gigabyte ma77ot-ud3) słysze mechaniczne dzwięki szumy itp. Chciałbym się poradzić jaką kartę dźwiękową kupić. Myślę tak, aby cena nie przekraczała 200zł. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dobra rozumiem hejt na "razera", ale miałem problem też z wcześniejszymi słuchawkami czyli szumy i tak dalej. Więc może odpowiesz na temat lub wcale. Dziękuje pozdrawiam.

Opublikowano

xonar dg, ale nie żeby potem nie było pretensji, że to nie pomogło,  za 250zł masz lepszego xonara dx, d1 warto dołożyć.

btw. to nie żaden hejt na razera, tylko fakty.

Opublikowano

Kupujesz szajs to się nie dziw, że działa jak gówno xD Trzeba przy nich USB podłączać czy działają bez ? Jak trzeba podłączać to wszystko wina dupiatej karty dołączonej na ich kabelku która pewnie dodaje "świetne" efekty przestrzennep przy okazji szumiąc. Jak działają bez to możesz faktycznie kupić Xonara jakiegoś, tylko nie DG bo on jest 5.1, ale to i tak będzie bieda

Opublikowano

Może to być problem karty dźwiękowej, jeżeli podłączyłeś odpowiednio słuchawki. Ale nie kupuj karty dźwiękowej na USB, tylko zwykłą podłączaną na PCI. 

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...