Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jakiego champa mainować ?

michalkozak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem że na tych nawet mi idze  : 

-jayce ( 3 rankedy grane 2 wygrane) 

-j4 (dwa rankedy grane dwa wygrane)

Oraz inne do których jeszcze musze poćwiczyć :

-Irelia

-Gnar

-Vayne

Którym z tych najlepiej grać (chcę wyjść z silvera ) oczywiście rozumiem że czasami trzeba zagrać czym innym lub na innej linii.

Opublikowano

Cassiopeia w niskich dywizjach, sam nia smurfuje... ciagle 20/0 etc, 1-2quadry/penty na mecz... nie zdarzylo mi sie zeby ja banowali, czesto oddaja ludzie mida gdy napiszesz ze wycarrujesz lub powiesz zeby sprawdzili historie

Z innych to jinx i trynda - pogrom w brazie-platynie

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Polecam Irelkę, spokojnie wyjdziesz nią z silvera

-dash(resetuje się jeżeli zabijesz minona/champa)

-heal

-true dmg

-fajne ulti

-stun/slow

Generalnie hyper carry na topie :3

Opublikowano

No raczej silver a gold to dwie różne bajki. Takie nabsy to raczej w silverku zostaja no ostatecznie w goldzie siedza a w platynie wysoki poziom (jak dla mnie)

Opublikowano

No raczej silver a gold to dwie różne bajki. Takie nabsy to raczej w silverku zostaja no ostatecznie w goldzie siedza a w platynie wysoki poziom (jak dla mnie)

Ta wysoki poziom, zwłaszcza w Planktonie V xD

Opublikowano

Viktor to prawdziwa kosa, polecam Ci, sam uczę się nim grać i idzie mi coraz lepiej. 

Opublikowano

Polecam Ci Vayne. Jest mobilna i jesteś w stanie wygrać nią solo grę. Dzisiaj mając  6lvl i 2/0 zrobiłem quadrę 1vs4 unikając i kajtując (poziom d5 prawie d4:D)

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...