Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ścinający głos TS3 [Android]

Owocek14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam miał może ktoś takiego że na androidzie ścina głos komuś na ts3 ? (kolega mówi na ts3 (ja siedzę na telefonie) i ścina mu głos mimo że inni słyszą normalnie i wiadomo że to wina u mnie leży po stronie telefonu) wie ktoś jak rozwiązać owy problem ? 

Telefon Sony Xperia T3

Opublikowano

Podczas gdy Ty mówisz, nie słyszysz osoby, która mówi, tak? Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale miałem taki problem.

Opublikowano

Jak ja mówię do innych słychać mnie dobrze i nie ścina a jak ktoś mówi to jest płynnie go słychać a za chwilę ścina głos na pewną chwilę później jest git i za jakiś czas znowu ścinki i tak ciągle jest 

Opublikowano

To jest na zasadzie, gdy Ty masz włączony mikrofon ich słyszysz, czyli masz identyczny problem taki co ja.

Muszę wiedzieć tylko, czy masz mowę na przycisk (dotyk ekranu) czy na wykrywanie głosu?

Opublikowano

Na przycisk (dotyk ekranu) grzebałem nawet w ustawieniach i dalej to samo 

Jest tak że ktoś mówi to tak jak by komuś nie wykrywało tego głosu czasami bo widzę w telefonie że mryga ikona (okrąg niebieski) później jest dobrze

Opublikowano

Ustaw sobie czułość, żeby było Cię słychać prawie cały czas. Nie wiem czy to bug czy co ale też miałem taki błąd.

Opublikowano

Ustaw sobie czułość, żeby było Cię słychać prawie cały czas. Nie wiem czy to bug czy co ale też miałem taki błąd.

Dziękuję faktycznie coś to daje jest lepiej 

Jeszcze raz dziękuję za pomoc ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...