Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RECENZJA] Gothic I

Michallix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imo spoiler z gry nie jest potrzebny. Może to troche popsuć zabawę osobom, które nie grały jeszcze w Gothica (jeśli jakimś cudem takie istnieją). Poza tym tekst napisany jest w miare przyzwoicie. I btw. W nowym obozie nie mieszkają cienie, a szkodniki. :)

A co do gry: Mimo (nie oszukujmy się) koszmarnej mechaniki gry, gra zaskarbiła sobie wielkie grono fanów dzięki swojemu klimatowi i fabule. Ta gra po prostu wciąga gracza bez reszty na dłuuugie godziny. :)

I3-4130 10GB DDR3 Geforce GTX 760 2GB GDDR5 | PS2 Fat SCPH-30004 FMCB 1.8 | PS3 Super Slim 500GB CECH-4004C | Microsoft Lumia 550

Opublikowano

Gust masz dobry bo to na prawdę świetna gra, ale "recenzja" jest najzwyczajniej bardzo słaba (zresztą praktycznie jej tu nie ma). Streszczenie nie potrzebne, te bronie "według glosowania" też nie. To bardziej opis gry niż coś recenzujące ją. Poczytaj sobie recenzje paru osób, które dostały plakietkę ROTW i napisz coś porządnego.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

W recenzjach musisz oddawać trochę swoich odczuć ... musisz nam dać swoją opinie na temat gry. Oczywiście musisz opisywać elementy [np walkę, gameplay,grafikę] ale musisz powiedzieć czy ci się to podobało czy też nie, jak to oceniasz i tak dalej. Myślę że rozumiesz o co mi chodzi.

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Uczeń
Opublikowano

No teraz to rozumiem ,  trochę mało o grafice w grze ,ale to nic . Dużo zdjęć , dużo napisane. +

2ex68e9.gif

Opublikowano

Patrzę na to i nie wiem, czy to fanowski opis, pseudo solucja, przewodnik po postaciach/przedmiotach, czy co. Na pewno nie jest to recenzja.

I am the god, the chaos and destruction
Behold the powers of my wrath

Opublikowano

Patrzę na to i nie wiem, czy to fanowski opis, pseudo solucja, przewodnik po postaciach/przedmiotach, czy co. Na pewno nie jest to recenzja.

Pierwszy raz to robiłem , człowiek uczy się na własnych błędach .

­

­

Opublikowano

Pierwszy raz to robiłem , człowiek uczy się na własnych błędach .

­

Ucz się więc ;)

Widać, że pisała to osoba bardzo pochłonięta i zachwycona grą. Każdy od czegoś zaczynał, sam wolałbym zapomnieć o swoich początkach. Więc pisz, ale bądź otwarty na krytykę (konstruktywną, oczywiście) i staraj się samemu podchodzić do swoich tekstów krytycznie. Porównaj np. się z innymi recenzjami w sieci, to zauważysz pewne braki i problemy, z którymi musisz się zmierzyć.

Powodzenia

I am the god, the chaos and destruction
Behold the powers of my wrath

Opublikowano

No już lepiej, ale trochę dalej mało na temat samej gry. Jednak jakąś pracę w to włożyłeś.

P.S Koniecznie usuń ten spoiler z końcówką gry.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wygasły hostingi :c 

97439645260407072155.png

Pokazujesz palcem? Nieładnie 

Adekwatnie. 

Opublikowano

Zdjęcia wygasły, tak jak ktoś wyżej napisał, bardziej wygląda to jak poradnik. Ale gierka świetna, ale niestety jak dla mnie tylko I i II wraz z dodatkiem noc kruka miały ten klimat z gothica, bo dalsze części to już nie to samo ;]

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...