Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie słuchawki kupic

Dizzy12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam dobry słuchawek z mikrofonem do 350zł 

graphic.png

Opublikowano

bo zakupiłem słuchawki razer chroma 7.1 i bolą mnie uszy 

graphic.png

Opublikowano

Może masz za duże uszy?

Najwygodniejsze słuchawki jakie mialem to SS siberia v2

a one tez są na USB ? i czy bolały ciebie uszy na początku 

graphic.png

Opublikowano

a one tez są na USB ? i czy bolały ciebie uszy na początku 

Są dwie wersje z kartą USB i bez.

Nie przypominam sobie żeby bolały mnie od nich uszy ale to zależy od kształtu głowy itp.

Opublikowano

Są dwie wersje z kartą USB i bez.

Nie przypominam sobie żeby bolały mnie od nich uszy ale to zależy od kształtu głowy itp.

takie miałes http://www.x-kom.pl/p/175935-sluchawki-steelseries-siberia-v2-heat-orange-usb.html

graphic.png

Opublikowano

aha 

graphic.png

Opublikowano

jakie jeszcze macie moze słuchawki dobre 

graphic.png

Opublikowano

Ja mogę polecić Superlux HD-668B, w porównaniu z słuchawkami SteelSeries (nie wiem dokładnie jaki model) co ma kumple, lepiej od niego słyszę przeciwników, oboje mamy zintegrowane karty dźwiękowe więc raczej tutaj chodzi o jakość słuchawek. Po za tym produkty SteelSeries mają do to siebie że są zrobione z słabych materiałów i lubią się rozwalać po jednorazowym upadku. 

Opublikowano

Ja ci polece : func hs 260

Izak je testował i swoją opinią mnie zachęcił ( mówił wadę że po dłuższym czasie za bardzo przylegają do uszu lecz ja tego nie doświadczyłem. )

Sprawują się bardzo dobrze ( poprzednie jakie miałem były to sound blaster tactid 3d alpha )

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

creative fatality najgorszy szajs marketingowy, ci co je polecaja chyba nie mieli lepszych słuchawek.

W tej cenie tylko i wyłącznie takie możesz brać: HyperX Cloud

Chyba, że chcesz dużo tańsze i też są bardzo dobre do cs go to bierz: Superlux HD681 EVO

Poczytaj sobie recenzje na temat tych słuchawek i sam wybierz :)

Opublikowano

prosze zamknąć temat zakupiłem siberia v2 

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...