Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy gracz - Kupno Astralnych Diamentów czy Zen (i kluczy)

Beryfes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie, chciałbym przeznaczyć na grę 20 zł. Chcę zaczerpnąć porady co warto zakupić, czy milion astralnych diamentów na allegro, za co mógłbym kupić te fioletowe bronie czy inny ekwipunek, który zwiększa poziom razem ze mną. Czy też może kupić te śmieszne 550 zen i klucze do tych skrzynek co wypadają. Mam 16 lvl.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Ten ekwipunek co zwiększa swoją moc wraz, z poziomem postaci na 60 poziomie jest bezużyteczny, lepiej wydać na epickie przedmioty 60 poziomu(Na targowisku za Astralne diamenty), też 20 zł możesz wydać i kupić klucze do skrzynek, całkiem fajne rzeczy wylatują jak masz szczęście.

Opublikowano

Witam, mam pytanie, chciałbym przeznaczyć na grę 20 zł. Chcę zaczerpnąć porady co warto zakupić, czy milion astralnych diamentów na allegro, za co mógłbym kupić te fioletowe bronie czy inny ekwipunek, który zwiększa poziom razem ze mną. Czy też może kupić te śmieszne 550 zen i klucze do tych skrzynek co wypadają. Mam 16 lvl.

lepiej kupić astralne diamenty i możesz je wymienić na zen

Opublikowano

W jaki sposób mogę wymienić te dniamenty na zen?

Ps.

Moderator tego działu powinien zostać wyrzucony i wybrany nowy, aktywność obecnego jest zerowa.

Opublikowano

Milion astralnych kosztuje 17 zł, a 1 zen kosztuje 497 astralnych, czyli 500 zen kosztuje ponad 2 miliony astralnych, więc się nie opłaca zupełnie

Opublikowano

Milion astralnych kosztuje 17 zł, a 1 zen kosztuje 497 astralnych, czyli 500 zen kosztuje ponad 2 miliony astralnych, więc się nie opłaca zupełnie

Co ty ćpasz? za 500 zen dostajesz 250 000 diamentów, a za milion AD dostajesz 4970 zen. Policz kur*a

500(zen) X 500(Wartosc 1 Z to 500AD)= 250 000, 1 000 000 x 497 (zen za 1 ad)= 4970 zen

Opublikowano

W jaki sposób mogę wymienić te dniamenty na zen?

Ps.

Moderator tego działu powinien zostać wyrzucony i wybrany nowy, aktywność obecnego jest zerowa.

Na górnym pasku masz drugą lub trzecia ikonę Z i Diament tam ustawiasz ile chcesz zamienić i robisz ofertę a jak się rozmyślisz a nikt nie kupi to możesz zawsze wycofać, tym sposobem idzie tez przenieść AD na swoją drugą postać.

Co do moderatora nawet lepiej, niech się zajmie szkołą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...