Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja na temat Eventu :)

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemkaaaa. Właśnie skończyłem czytać info o evencie i.....powiem szczerze, iż cieszę się z tego, że powróciłem do gry. Event zapowiada się cudownie. Serio moim zdaniem jest to coś, co zostało zrobione pod jakość a nie pod ND (ok, Nd też...ale da rade też bez nich)

Mój cel? Serafin bądź inferno <3 założę chyba specjalnie drugie konto aby na jednym mieć serafa, na drugim zaś pieseła. Kurde, myślę,że wywalając 30kk na same te ziarna rozwoju czy coś takiego dam radę :D

A Wy co o tym evencie myślicie? Jesteście za czy przeciw?

Dyskutujcie ;)

Btw dzisiaj zobaczycie CONAJMNIEJ jednego newsa z mojej strony. Czy będzie ich więcej to zależy od supportu GF'a

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Event jak co roku, jedynie zmienione postacie, a polega jak widzę na tym samym. Fajna jest zabawa z rozwijaniem tych petów, tym bardziej dla zarobku. Jeśli chodzi o te pety, to polecam ci robić to w ostatni tydzień, bo wtedy wszystko będzie znacznie tańsze i popyt na to będzie już mały. Event trwa aż 3 tygodnie. Na zarobek najlepsze pierwsze dni :> 

Opublikowano

Hm... Event spoko, pierwszy mój wiosenny rajd ( zawsze chodziłem na zimowy ).

Co do samego rajdu, to nie wiem jak przebywa, jeśli ktoś może to niech napisze na dole.

Pety, ciekawe. Inferno i Serafin to najlepszy pety które mogą być. Poluje na nie. ;P

__________________________________________________________________________________________

Pozdrawiam!

Opublikowano

event jest taki jak zwykle. Dodali tylko ten nowy rajd co według mnie jest najgorsze...

Rajd królowej kurczaków przebiega tak, że na mapie są 2 bossy (jednego bijemy) co jakiś czas respi sobie pomocników, więc destro znowu pójdzie w obieg ;P

Wszystko bije w % (im więcej masz hp, tym więcej tobie zabiorą)

Tysiące lat wojen, ani jednego dnia pokoju,

pytam czy to skończy się.

Zegarek BB

Opublikowano

Eveent jest suuperaśny. Entwell się postarał i w końcu dał coś nowego. Szkoda że karty partnera są na Sakure i nie ma nowego zwierzaka ewolucji. No i NM... Ale mniejsza!

Opublikowano

event jest taki jak zwykle. Dodali tylko ten nowy rajd co według mnie jest najgorsze...

Rajd królowej kurczaków przebiega tak, że na mapie są 2 bossy (jednego bijemy) co jakiś czas respi sobie pomocników, więc destro znowu pójdzie w obieg ;P

Wszystko bije w % (im więcej masz hp, tym więcej tobie zabiorą)

ja też nigdy w takim rajdzie udziału nie Brałem :( hmmm czyli warek ~30lvl miejsca w rajdzie raczej nie znajdzie, prawda :D? Lipa trochę xD

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Prawdopodobnie będzie szansa na to że Jajamaru też będzie mógł uczestniczyć, o ile nie zablokują karłów(ale to byłoby okrutne). I nie- Kyosha nie zagrasz na warku, a szkoda. Fajnie by było gdyby dali szansę dla tych mniejszych lvli, ale co poradzić.

Opublikowano

Tylko destro i mag na normie na ten rajd sie nadawały co roku.

no cóż :D założę maga :D

Ja muszę wydropić macropolo

Powodzenia ;)

Prawdopodobnie będzie szansa na to że Jajamaru też będzie mógł uczestniczyć, o ile nie zablokują karłów(ale to byłoby okrutne). I nie- Kyosha nie zagrasz na warku, a szkoda. Fajnie by było gdyby dali szansę dla tych mniejszych lvli, ale co poradzić.

Nie chce mi się wbijać joba na jajamaru

warkiem też pocisne. UK to nie Polska. z resztą na rajd dodaje się ~10 destro, 2 magów no i zawsze jest miejsce dla innych sp. Dam radę ^^:D

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Nie chcąc tworzyć nowego tematu mam do was pytanie kolegi odnośnie eventu. 
Mam 4 hopsające galaretki z zeszłego roku. Ewoluować je i sprzedać? sprzedać bez ewolucji? Ile bym mógł zyskać?(Avalon)
Zrobić sobie jednego serafina/ chicka norrisa?
Gram łukiem
Z góry dzieki za odp.

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

Co do pierwszego pytania LeoWoj to jeśli kasy tobie nie brakuje to możesz zostawić ,ale moze jednak sprzedaj bo bedzie tylko w ML zawadzalo ;)

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...