Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Steam Support.

TapczanMorderca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. A więc napisałem do supporta, ponieważ wszedłem na dziwny link i zablokowali mi konto. Po 3 dniach odpisali mi:

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hello,

In order to investigate this issue, we must verify your ownership of the software and associated Steam Account. If you have not already please provide as much of the following as possible:

Please provide the first email address that was used on the Steam account.

If you purchased software through Steam with a credit card, please reply to this message with the card type (Visa, Mastercard, Discover, American Express), full name, and last four digits of the card used with the order(s).

If you registered software purchased at a retail location, please handwrite your Support Ticket Number  directly on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and reply with a digital photo or scan of the CD Key in .jpg format. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy.

If you have any difficulty locating the CD Key on the packaging, please see the following link:

Once we have verified the correct information we may proceed with the issue.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

I im to wszystko podałem oprócz e-maila ponieważ nie mam już go z 6 lat. Dobra, na kolejny dzień mi znowu to samo napisali. Dlatego do was piszę, gdyż nie wiem dlaczego mi to piszą drugi raz. pomożecie jakoś?

Opublikowano

Żebyś napisał tego emaila, chyba... angielski support w ogóle szybciej odpisuje niż polski? bo ja napisałem do polskiego w sprawie kradzieży konta w piątek i do dziś 0 odpowiedzi..

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Tak, angielski support odpisuje w szybciej, chociaż nie zawsze, lecz akurat w moim przypadku, gdy napisałem do polskiego supportu, nie interesowali sie  zgłoszeniem przez około 5-6 dni, napisałem to samo lecz do angielskiego i utracone konto miałem na 2 lub 3 dzień.

Zależy to też czy od razu podasz im konkretne dane takie jak cd key, lub wyciągi np. z paypala

WaldzioxD.png

Opublikowano

Hehe, widzę nie tylko mnie support nie lubi.

Typowa odpowiedź z automatu, twojego ticketa pewnie nawet nie czytali. Daj odpowiedź i czekaj ewentualnie walnij nowe zgłoszenie i licz że tym razem się tobą zainteresują.

Ja od 2 marca się z nimi użeram i nadal nie odzyskałem konta, jutro idę kupić drugiego cs bo steam obecnie ma wyjebane na ludzi i ich problemy, mają kasy jak lodu to sobie pozwalają.

Opublikowano

Nie straszcie mnie xDDD zrobiłem lekki spam na tym supporcie, co najśmieszniejsze to gdy zrobiłem nowego ticketa po angielsku to dało mi to do polskiego jako odpowiedź po prostu :D dlaczego tak?

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Nie straszcie mnie xDDD zrobiłem lekki spam na tym supporcie, co najśmieszniejsze to gdy zrobiłem nowego ticketa po angielsku to dało mi to do polskiego jako odpowiedź po prostu :D dlaczego tak?

Musisz zamknąć poprzednie zgłoszenie i dopiero możesz napisać nowe.

Opublikowano

@squah v3

A warto tak robić? i znów czekać od dzisiaj? czy już czekać aż ten polski support odpisze? (napisałem w piątek).

Loteria. Ja kiedyś pisałem do polskiego supportu i po 3 dniach załatwili sprawę. Jednak najśmieszniejsze było to że odpowiedzieli po angielsku.

Teraz się użeram z tym angielskim, napisałem 2 ticketa w środę i do tej pory brak odpowiedzi, mam nadzieję że chociaż nie spotkam się znowu z automatem.

Rób jak chcesz - zależy od szczęścia.

Ja i tak jutro idę kupić drugiego csa bo nie mam już siły do grubasa i spółki.

Opublikowano

@squah v3

A wiesz może czy gejben i spóła (ogólnie support volvo) pracuje w święta ? bo bym poczekał do jutra i jak polski nie odpisze to napisałbym do angielskiego..

Nie mam pojęcia, na twoim miejscu poczekałbym do weekendu. Jeśli w piątek Ci nie odpiszą możesz napisać nowe zgłoszenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...