Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór serwera

Sebastor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Jako że w silka nie grałem parę lat i chciałem do niego powrócić chciałbym prosić o radę wyboru serwera.

Kiedyś grałem na serverze Reborn- Silkroad czy jakoś tak. Jeden z pierwszych który wprowadził system reborn.

Tak więc interesują mnie servery które posiadają wyżej wymieniony system, koniecznie musi grać dużo osób, cap lvl jak najwyższy (nie orientuję się jaki teraz jest), exp powyżej 60 ale bez przesady żeby w 3 dni max lvla nie mieć. 

Najlepiej jeśli była by jakaś możliwość darmowego zdobycia silków oraz z tego co pamiętam reborn aby miał 3 opcję od powiedzmy 50lv, max i coś pomiędzy nimi (taka dodatkowa zaleta :)

Szukam po prostu serwera który był by jak najbliżej zbliżony do tego co wymieniłem i był w czołówce popularności aby mieć pewność że nie padnie po miesiącu a liczba graczy nie ogranicza się do 100 osób.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...