Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieustanny bugsplat.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć# Mam problem. Pobieram paczkę (Dokladnie LeagueSharp no auth by Mikihisa) , włączam ją , aktualizuje i komipiluje wszystkie skrypty. Wszystko dziala dobrze dopoki nie wejdę do gry. ( Probowałem na trybach "Bez Krawędzi" i "Okno" 1920x1080) Gdy zacznę rozgrywke,na samym jej początku ( dosłownie po 2-3 sekundach po wejściu na mapę ) wyłącza mi się gra i wyskakuje komunitak "BUGSPLAT". Po czym wszystkie skrypty mają status "Compiling Error". Próbowałem włączać grę kilka razy. Włąączałem inicjowanie dopiero w rozgrywce, i reinstalowalem #L wraz z usunięciem plikow z appdaty kilkakrotnie. Gdyby ktoś zechiał pomoć , byłbym bardzo wdzięczny . Z góry dziękuję.  PS. Nie chcą mi się zaktualizować : "LeagueSharp.Common","SimpleLiB",SpellDetector. Czy to może być przyczyna? 

Opublikowano

a próbowałeś czysty L# ze strony? a nie paczkę.

Ja wole sam pobrać odpowiednie skrypy do czystego L#.

nowix flovers girl.png

Opublikowano

Nowix w tym problem, że nie posiadam konta na joduska.me . Nie wiesz może, gdzie znajdę czystego , zupdatowanego #L no auth?

Opublikowano

aa to tu pies pogrzebany ;s

z tego co widziałem na forum to jutro ma być open tak wiec poczekaj no chyba ze to troll to nie jestem w stanie ci pomoc.

nowix flovers girl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...