Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy będzie VAC ?

Gość edzio2678

Rekomendowane odpowiedzi

Gość edzio2678
Opublikowano

Witam. Mam problem otóż kiedyś na swoim koncie użyłem wallhack'a oraz trigger bot'a. Użyłem ich tylko podczas jednego meczu ponieważ no chciałem zobaczyc jak to jest ale no po meczu wyłączyłem i usunąlem i juz cheatow nigdy nie uzywalem. Ten mecz z cheatami byl 1-2 mies. temu. Na szczęście nie dostalem jeszcze VAC'a ale no chce sobie kupic skiny dosc drogie i troche sie boje kupowac bo nie chce dostac za niedlugo vaca i stracic kase. Wiec prosze o pomoc bo nw czy kupowac nowe konto.

Opublikowano

Możesz dostać bana za tydzień lub nawet za miesiąc czy nawet pózniej. Bo będziesz miał te pliki. Więc odradzam Ci kupować skinów.

Gość edzio2678
Opublikowano

Kurde no to nie wiem co zrobić :/

Opublikowano

Możesz dostać bana za tydzień lub nawet za miesiąc czy nawet pózniej. Bo będziesz miał te pliki. Więc odradzam Ci kupować skinów.

Widzę kolego że jaśniej muszę Tobie to wytłumaczyć.

Bana VAC możesz dostać tylko wtedy gdy będziesz grał na wykrywalnych czitach wtedy nikt cię nie musi zgłaszać.

Jeżeli Cheat był "Undetected" to w tym jednym meczu mógł otrzymać raporty od "5 graczy"(przeciwników) to nie ma szansy aby otrzymał bana.

Żeby takiego Overwatcha dostać musisz zostać zgłoszony minimum (18 razy).

P.S Na przyszłość polecam czytać ze zrozumieniem bo Autor napisał iż usunął tego Cheat'a z komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...