Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farma pyłu etc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko i na temat.

Potrzebuje porad jak wyfarmić trochę pyłu, na jakieś konkretniejsze karty, bo zależy mi na robieniu dniówek po złoto i odblokować części do Naxxramas a potem w Czarnej Górze.

Opublikowano

Do farmienia pyłu to tylko areny. Dobrze by było, żebyś przynajmniej po 6-3 robił.

Jeśli Ci to nie wychodzi to pobierz sobie program, który pomaga dobierać karty, np. ten: http://www.mpcforum.pl/topic/1150328-arenavalue-poradnik/

Podobno najlepiej na arenie radzą sobie paladyni i magowie, jeśli będziesz miał taką szanse to rozważ wybranie jednej z tych klas.

giphy.gif

Opublikowano

Do farmienia pyłu to tylko areny. Dobrze by było, żebyś przynajmniej po 6-3 robił.

Jeśli Ci to nie wychodzi to pobierz sobie program, który pomaga dobierać karty, np. ten: http://www.mpcforum.pl/topic/1150328-arenavalue-poradnik/

Podobno najlepiej na arenie radzą sobie paladyni i magowie, jeśli będziesz miał taką szanse to rozważ wybranie jednej z tych klas.

Mam akurat maga powyżej 10tego poziomu, niestety dniówki wymagają zwycięstwa klechą lub czarnoksiężnikiem. ;/

Opublikowano

Krótko i na temat.

Potrzebuje porad jak wyfarmić trochę pyłu, na jakieś konkretniejsze karty, bo zależy mi na robieniu dniówek po złoto i odblokować części do Naxxramas a potem w Czarnej Górze.

Ło panie. Jeszcze długa droga przed Tobą jeżeli chcesz zdobyć wszystkie skrzydła Naxxa i BRM za złoto. Jeżeli nie chcesz wydawać pieniędzy to musisz uzbroić sie w cierpliwość. Pył najłatwiej można zdobyć dzięki arenom ale skoro zbierasz golda na przygody to jeszcze troche poczekasz.  :unsure:

Opublikowano

Ło panie. Jeszcze długa droga przed Tobą jeżeli chcesz zdobyć wszystkie skrzydła Naxxa i BRM za złoto. Jeżeli nie chcesz wydawać pieniędzy to musisz uzbroić sie w cierpliwość. Pył najłatwiej można zdobyć dzięki arenom ale skoro zbierasz golda na przygody to jeszcze troche poczekasz.  :unsure:

Grałem wczoraj jedną arenę i przegrałem. Trafiłem na maga. ;/

Nie ogarniam kompletnie HS'a nawet jak chciałem druida poexpić na botach, to przegrałem.

Opublikowano

Grałem wczoraj jedną arenę i przegrałem. Trafiłem na maga. ;/

Nie ogarniam kompletnie HS'a nawet jak chciałem druida poexpić na botach, to przegrałem.

Zacznij oglądać streamy.

Z polskich polecam: mkkr3 i BlackFireIce.

Zagraniczne: Amaz, Trump, Kripp.

Najlepszy sposób nauki gry ;D

giphy.gif

Opublikowano

Zacznij oglądać streamy.

Z polskich polecam: mkkr3 i BlackFireIce.

Zagraniczne: Amaz, Trump, Kripp.

Najlepszy sposób nauki gry ;D

z polskich streamerow polecam rowniez bixentehs, kolega dobrze tlumaczy gre i na kazdym streamie robi przynajmniej 1 arene.

Opublikowano

U mkr masz całą playliste co robić na początku itp.

Osobiście nigdy nie byłem zwolennikiem uczenia sie z filmików ale skoro dopiero zaczynasz to może Ci pomoc, tylko nie patrz na filmiki w których omawia jakieś decki typu Freeze Mage czy OTK Warrior bo są przestarzałe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...