Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EliteMT2 pliki

sumenato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jak już pewnie wiadomo w weekend T***** sprzedał swoje pliki EliteMT2 buc nic nie bedzie już robił na tym serwie,  3 osobą, mają te pliki 2 osoby z forum i ja, ja ktoś by chciał zapraszam na PW

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Lepiej poczekać aż ktoś wrzuci je na forum w akcie desperacji, bo to nastąpi prędzej, czy później. ;)

Opublikowano

­i na c**j komu te pliki? zacznijcie imbecyle robić własne serwery a nie na gotowcach się opieracie

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

WIDZIAŁEŚ SEMBIE xD?

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

WIDZIAŁEŚ SEMBIE xD?

Ja widziałem i dlatego uważam tak samo jak Dxnek. A Ty tak piszesz bo zazdrościsz mu sembii.

Pliki wylądują prędzej czy później na mpc

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Ja widziałem i dlatego uważam tak samo jak Dxnek. A Ty tak piszesz bo zazdrościsz mu sembii.

Pliki wylądują prędzej czy później na mpc

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD U MNIE NA BECIE JEST WIĘCEJ OSÓB NIŻ U NIEGO NA SERWERZE xD

Weź się koleś nie ośmieszaj bo ten twój Harnas nawet sobie game skompilować nie umie.

Opublikowano

­

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD U MNIE NA BECIE JEST WIĘCEJ OSÓB NIŻ U NIEGO NA SERWERZE xD

Weź się koleś nie ośmieszaj bo ten twój Harnas nawet sobie game skompilować nie umie.

No tak, source samo mi się zrobiło. Poznałbym nazwe tego twojego serwera z chęcią, pewnie mam szukać wsród gotowców

Opublikowano

­

No tak, source samo mi się zrobiło. Poznałbym nazwe tego twojego serwera z chęcią, pewnie mam szukać wsród gotowców

Nie ma sprawy, start będzie pod koniec roku a serwer nie będzie reklamowany jako Metin2 tylko jako nowa gra (nazwy jeszcze szukamy) :)

Opublikowano

Jak ten temat ma się do tutoriali i downloadu? Jeśli chcesz udostępnić te pliki, to udostępniaj tutaj, a nie zapraszasz na pw.

Ktoś mógłby pomyśleć, że prowadzisz ukryty handel. Kosz.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...