Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Youtubera/Administratora IPB/Grafika

Immanuel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Cześć.

Będę zainteresowany tym - Administratora IPB - Osoba, która ogarnia dobrze silnik i stworzy styl pod forum.

Na pewno się dogadamy :) Już piszę na gg

Opublikowano

jeśli chodzi o ipb, to tylko i wyłącznie @Matzar śmiem twierdzić iż reszta Administratorów IPB z tego forum, to zwykłe cymbały, bez obrazy chłopaki  -.-  

Opublikowano

No to bierz Matzara i płać 300zł o.O

Tylko Matzar robi na zlecenie , a nie za rangę Admina Forum  chyba że mu zapłacisz za support ^_^

Polecam @Algade

Nadal masz ból dupy o to, że zarabiam? Za moment cię zablokuje bo nie chce mi się już czytać twoich postów.

Topic; odezwij się na GG: 24482262 - oferta dostępna z profilu.

Opublikowano

No to bierz Matzara i płać 300zł o.O

Tylko Matzar robi na zlecenie , a nie za rangę Admina Forum  chyba że mu zapłacisz za support ^_^

Polecam @Algade

gdyby ten cały Algade potrafił tyle co @Matzar to spoko, nawet bym polecił, lecz moim zdaniem.. to jeszcze nie ten skill  -.-

Opublikowano

Oferta ciekawa jeżeli chodzi o Forum to tylko @Matzar.

Grafik: Arisa, Kurlz, Mizune.

YouTuber: Zależy jeżeli chcesz kogoś do współpracy to ciężko będzie, ponieważ każdy YouTuber teraz praktycznie na rynku metina już robi jakiś serwer potem kończą jak kończą.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Witaj.

Jestem darmowym administratorem for IP.B - może moje prace nie są na bardzo wysokim poziomie jak prace kolegi wymienionego wyżej, ale jakieś są.

Zapraszam do mojego tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1262260-zostane-moderatoremadministratorem-forum/

Jeśli jesteś zainteresowany zapraszam na GG: 37541643

Tutaj dwa przykłady for robionych przeze mnie:

W pierwszym bez wykorzystywania grafika (tylko ikony działów robił grafik.)

5845314278144211208177.jpeg

8805414278144211208177.jpeg

Drugą znajdziesz na: http://forplayer.pl/- grafikę robiłem sam (belki etc. ikony działów z internetu)

Pozdrawiam. 

Edit: Polecam Ci również @`Algade Wie co robić i jak robić.

Opublikowano

­Jednak współpraca nie zostanie nawiązana, jak dla mnie nie takie warunki :)

Polecam kogokolwiek kto robi za darmo, chyba że wyłożysz jednak hajs to polecam jak wyżej @Matzar jest to profesjonalista i znajomy, więc z całego serca polecam :)

Opublikowano

Kurde, miałem być pierwszy który napisze że to cannzas..

NIE POLECAM, złodziej - tu już chyba nie trzeba wiele wyjaśniać i nawet moderatorzy się zgodzą, każdy kto z nim współpracował ma raczej podobne zdanie.

@kwiatmix­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Kurde, miałem być pierwszy który napisze że to cannzas..

NIE POLECAM, złodziej - tu już chyba nie trzeba wiele wyjaśniać i nawet moderatorzy się zgodzą, każdy kto z nim współpracował ma raczej podobne zdanie.

@kwiatmix­

Poproszę jakiś rzetelny dowód, że jestem ową osobą :O

Nie polecam bo cannzas. 

Tak jak UP.

@kwiatmix

Opublikowano

Poproszę jakiś rzetelny dowód, że jestem ową osobą :O

Tak jak UP.

@kwiatmix

NsYryt1.png

Dorzucić screen z fb?

Mniejsza, nie będę ujawniał Twojego wizerunku, i osoby od której to dostałem.

­

Opublikowano

NsYryt1.png

Dorzucić screen z fb?

Mniejsza, nie będę ujawniał Twojego wizerunku, i osoby od której to dostałem.

­

Cannzas i source hahahah dojebałeś stary. Po piśmie śmierdzi mi z tego ss asfenem. Mogę wiedzieć co mają ceny do tożsamości? Jeżeli możesz to podaj mi dowody. Chętnie poczytam, bo sam nie korzystam z fb.

btw. po rozmowie z jednym z global moderatorów doszedłem do wniosku, że cannzas nie może siedzieć na mpcforum, ponieważ dostał bana na ip. Za oszczerstwa powinny być warny.

Opublikowano

Cannzas i source hahahah dojebałeś stary. Po piśmie śmierdzi mi z tego ss asfenem. Mogę wiedzieć co mają ceny do tożsamości? Jeżeli możesz to podaj mi dowody. Chętnie poczytam, bo sam nie korzystam z fb.

Nie ma to jak cisnąć na samego siebie, no cóż, tylko Ty tak potrafisz.

a) Nowe konto w przeciągu miesiąca.

B) Sprzedajesz kolejne kradzione rzeczy.

c) Znowu szukasz kogoś do teamu żeby go wy***ać. (taka prawda, sorka za wyrażenia)

d) Again ciśniesz po sobie.

­

Opublikowano

Nie ma to jak cisnąć na samego siebie, no cóż, tylko Ty tak potrafisz.

a) Nowe konto w przeciągu miesiąca.

B) Sprzedajesz kolejne kradzione rzeczy.

c) Znowu szukasz kogoś do teamu żeby go wy***ać. (taka prawda, sorka za wyrażenia)

d) Again ciśniesz po sobie.

­

Jak mogę cisnąc samemu po sobie ? :/ Sprawę oszczerstw, które są kierowane w moim kierunku zgłosiłem już do moderatorów działu. Myślę, że nie muszę tłumaczyć ci czemu mam nowe konto, ale wytłumaczę. Nowe konto zostało zrobione ponieważ mój stary nick wyglądał tak mniej więcej jak "xXxXxXBrazzerxXXX" coś w ten deseń. Stare konto zostało skasowane po zgłoszeniu. Jak mogę szukać znowu kogoś do teamu skoro wcześniej nie miałem projektów. Bynajmniej w przeciągu 2014/20015roku. Przez ten spam będę zmuszony o zrobienie nowego tematu chyba, bo mi tylko syf zrobiliście i sam już nie wiem co wy tutaj piszecie.

P.S

Doszły mnie słuchy, że jestem Kamilem(nixo aka. gumiś). Nie nie jestem Kamil. Nixuś to mój dobry kolega.

Opublikowano

Polecam @, opcjonalnie @, ale wątpię, by zrobił coś takiego. ;)

Opublikowano

Jestes to Ty Cannzas, Gumis Ci kazal znalezc mu typow do kupna roznych systemow, zrobiles po to konto i sie za niego podawales. Nie rob z innych idiotow, po prostu zniknij na forum i rob sobie rapsy w zaciszu swojego domu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...