Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z ćwiczeniem skilla

shakalagupagu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegos czasu gram w cs'a aktualnie mam master guardian elite (moim zdaniem ranga nie oznacza skilla) ale chcialbym zwiekszyc umiejetnosci w cs go. Ale jest pewien problem, moje cwiczenie na serwerach aim / only hs / boty nie przeklada sie na granie rankedow, na rankedach zachowuje sie inaczej niz na serwerach do trenowania. I tutaj moje pytanie czy ktos wie w jaki jeszcze sposob mozna cwiczyc skilla? i jak rozgrzac nadgarstek zeby w pierwszych meczach nie grac jak drewno? widzialem jak ktos z esportowcow rozgrzewal nadgarstek bawiac sie jakas pilka czy czyms takim ale nie wiem jak to sie dokladnie nazywa, jezeli ktos zna nazwe prosze o odp. Dziekuje.

Opublikowano

U mnie to wyglada tak ze prawie wszystkie mecze mam rozegrane na dd2, tak wiem troche dziwne ale ta mapa mi sie najbardziej podoba i tam juz granaty mam ogarniete. A zachowuje sie inaczej w takim sensie ze podczas grania mapek do cwiczenia strzelam i poruszam sie inaczej niz podczas grania rankedow. Dodam jeszcze ze gdy gram sam to jakos lepiej mi wychodzi granie niz z graniem z kolegami.

Opublikowano

Staraj się grać dużo na DM, tam najlepiej rozgrzejesz sie przed rankedem oraz podszkolisz swój refleks dlatego, że tam musisz ciągle sie obracać i ciągle coś sie dzieje a na aimie jesteś ograniczony do danego celu i wiesz gdzie może wychylić się przeciwnik więc nie daje to tyle co granie na DM.

Polecam wbijać na serwery DM max do 20 osób bo powyżej to można porównać do kopaniny w piłce nożnej w podstawówce.

Jeżeli chodzi o gry rankingowe, to właśnie DM powinien Cie troche podszkolić + nie ograniczaj się tak ja teraz to robisz do jednej mapy, możesz z czasem sobie przy starcie rankedów dodawać po jednej mapie innej niż dd2 i próbować się tam uczyć grać.

GL !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...