Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze spojnoscia plikow

Arek16w

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jakis czas temu napisalem na tym forum temat poniewaz w pewnym momencie cs go zaczal mi klatkowac. Ping mialem w normie miedzy 50-70 wiec problemem nie byl internet. Ktorys z forumowiczow doradzil mi zeby sprawdzil spojnosc plikow gry no i tak zrobilem. Niby pomoglo ale mam ten sam problem jeszcze raz, moze nie doslownie to samo ale cos w tym stylu. A wiec odpale sobie cs go wszystko ladnie smiga bez zarzutow jak zawsze ping miedzy 50-70, fpsy miedzy 70-100 a cs nadal laguje, wiec wtedy mam pewnego rodzaju dla mnie informacje zeby sprawdzic spojnosc plikow gry. Gdy juz to zrobie wszystko wraca do normy ale nie na dlugo, bowiem zagram 2-3 MM i znowu scina. Niby to moze byc normalne ale to strasznie denerwuje poniewaz gram maks 2 MM dziennie bo pracuje, i praktycznie codziennie musze sprawdzac spojnosc plikow. Za kazdym razem trace jedna mape bo przeciez musze dograc do konca zeby nie bylo bana, wiec teoretycznie gram jedna mape dziennie poniewaz na drugiej praktycznie zdobywam maks 10 killi. Myslalem ze jesli sprawdze spojnosc codziennie przed gra to bedzie wszystko w porzadku ale to nic nie daje, sprawdze, gram jeden MM a na drugim juz zacina. Czy ktos moglby mi w tym pomoc? Co zrobic zeby uniknac sprawdzania spojnosci? Czy to mozliwe ze jakies wirusy (ktorych teoretycznie antywirus nie wykrywa) usuwaly lub zmienialy mi jakies pliki gry?

Prosze was o szybka odpowiedz i z gory dziekuje za pomoc

Pozdrawiam arek16w

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...