Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ciekawych gier na androida

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepsze gry to clickery, np "Coockie clicker" czy jakos tak :D Rpg clicker, bitcoin billionare,pickcrafter itp :D 
Ale tez gry tower defens są fajne :D

WWO

Opublikowano

Te wszystkie gry na andro8lida to gówna, crapy i dziadostwa.

Heroes III HD, Gta:SA, Baldurs Gate i Hearthstone to jedyne gry w które zagrasz dłużej niż g****o z sklepu play.

Opublikowano

Te wszystkie gry na andro8lida to gówna, crapy i dziadostwa.

Heroes III HD, Gta:SA, Baldurs Gate i Hearthstone to jedyne gry w które zagrasz dłużej niż g****o z sklepu play.

W herosy 3 chetnie bym zagral ale sklaniam sie raczej ku darmowym grom.

Srij9JT.png

Pasjonat
Opublikowano

@GallAnonim1429 za darmo masz fife, six guns, brothers in army, walking dead (darmowy pierwszy epizod), gangstar Vegas.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

W herosy 3 chetnie bym zagral ale sklaniam sie raczej ku darmowym grom.

Możesz zawsze pobrać grę na komputerze i przerzucić na telefon, nikt ci tego nie zabroni. Polecam ci

Dungeon quest

Ironia

Manganu

NFS mw

Opublikowano

Możesz zawsze pobrać grę na komputerze i przerzucić na telefon, nikt ci tego nie zabroni. Polecam ci

Dungeon quest

Ironia

Manganu

NFS mw

Ziomek jest w teamie a dalej nie wie ze forum nie popiera piractwa.

Dlc simulator . :D

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ziomek jest w teamie a dalej nie wie ze forum nie popiera piractwa.

Dlc simulator . :D

O boże, ale czy ja podałem link do pirackiej strony? Nie rozumiem twojej wypowiedzi, skoro napisałem coś o piractwie, to powinieneś mnie zgłosić i powinienem dostać warna, Proste? Tak..

Opublikowano

Assassin's creed pirates, asphalt 8, plants vs zombies 2 , galaxy on fire 2, N.O.V.A 3, modern cobmat 5, seria cut the rope, cookie clicker collector 2, hill climb racing , zombie road trip, dungeon quest, simcity, kritika: The white knights,  Hellfire: The summoning, Summoners war, DomiNations, Fruit Ninja, Hay Day, Guns Girl School Days, Looney Tunes Dash, ninja fishing, Plague Inc, Retry, subway surfers, Sporos, tap titans, Spooklings, tap titans,

Baw się dobrze xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...