Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

autopelerynka / auto "klikacz"

Rafiki222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema... tak jak w temacie potrzebuje coś takiego na invorie s2. Coś musi działać bo dzisiaj spotkałem ziomka który stał w miejscu i automatycznie lurował moby.. pisał o jakiś narzędziach do windowsa czy coś....

Osobiście znalazłem program którego właśnie mi potrzeba " EasyClicker Pro 1.3 V ", lecz problem tkwi w tym, że jak włączam okno metina (invorii) nic się nie dzieje. Program działa, bo np: w notatniku klika wybrane przeze mnie klawisze automatycznie, ale invoria widocznie blokuje zewnętrzne programy.

Czy zna ktoś coś podobnego co będzie działało z odpalonym metkiem ? Albo może jakieś obejście, żeby ten program wyszukany przeze mnie działał ?

z góry dzięki

Opublikowano

Mozna to robic tak ze ustawiasz sie na spocie i myszka najezdzasz na pereynki ustawiasz czas i zeby klikało prawy przycisk blokujesz spacje i heja :D

Opublikowano

ok dzięki :D wypróbuje

@Edit : to samo... normalnie wszędzie działa, po wejściu w okno invorii nie działa, także gra blokuje ten program :) czekam na dalsze propozycje

Opublikowano

Mobber hack - cheat od misiekantosa który sam luruje spota, ustawiasz czas między klikaniem pelerynek. Są też chyba i inne funkcje :)

Bonus Switcher w skrócie bs. Jeśli ogarniesz bs'a na invorie (nie tego w cliencie tylko swojego który działa) to możesz ustawić w bsie, że samo Ci klika pelerynki.

TinyTask czy coś w tym stylu, program który powtarza ruchy myszki. Pobierz i zobacz poradnik, łatwy do ogarnięcia. 

Coś musi działać.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

moberhack - nie da się obecnie wejść na stronkę

bonus switcher - na forum nie ma żadnego bonus switchera, który ma wbudowane autolurowanie. Chyba, że miałeś na myśli, że bonus switcher będzie dusił pelerynkę zamiast zmianki...

TinyTask - blokowany przez invorie

Chciałbym dodać, że wolał bym mimo wszystko coś co nie będzie ingerować w pliki clienta typu ten tinytask lub EasyClicker... jeżeli nie ma nic takiego to jestem skłonny wkleić coś w clienta

Opublikowano

@up... no i gitara :) działa... nie jestem pewien czy nie mam darmowej wersji na czas określony, bo ten program kosztuje 30 $... ale może dam rade wbić ten lvl który chce ;D leci duży +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...