Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Survival + Gildie - co chcesz zobaczyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam stworzony Survival + Gildie stoi od dwóch dni i dosięgło, do 10graczy... Ale, mniejsza z tym. Co chcecie na takim serwerze widzieć piszcie w komentarzach, a moze uda mi sie to spelnic ;>

Opublikowano

Ja chciałbym widzieć fajny spawn taki ze świniarnią, teleportem w losowe miejsce, itemy na gildie itp. Ogarniętą administracje, rózne konkursy np. na powiększony drop.

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

Możesz urozmaicić serwer dodając dużo rzeczy z okazji świąt. Jakieś losowanie co 5min (kto pierwszy przepisze kod). W dodatku dla jakich zasłużonych graczy możesz enchantować za pomocą komendy itemy, na przykład na 30lvl.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Serwerów survival + gildie jest w piz** dużo lepiej pomyśleć nad czymś lepszym

lz5mfZn.png

Opublikowano

Serwerów survival + gildie jest w piz** dużo lepiej pomyśleć nad czymś lepszym

Tak ale więcej graczy gra własnie na takim gównie bez żadnych nowości niż na autorskich serwach

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Tak ale więcej graczy gra własnie na takim gównie bez żadnych nowości niż na autorskich serwach

Już wole wbić na minigierki niż na kolejny survival gildie 

lz5mfZn.png

Opublikowano

Czego oczekują gracze:

1. Ładny zadbany Spawn.

2. Ogarniętą Administrację.

3. Serwer TeamSpeak3.

4. Częste Eventy.

5. Ogarnięte Pluginy.

6. Dobry kontakt z Administracją.

Mam nadzieję że coś wybierzesz z moich pomocy ;) 

3004114311037501010629.png

Opublikowano

no cóż @topic daj link chciałbym zagrać xD @topic2 no raczej żebyś banował cheaterów i to co powyżej

@Edit zdobyłem IP serwa ale wyjaśnij mi dlaczego jak wbijam to wyskakuje mi Powód:Budowa?

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Mimo, że takich trybów jest bardzo dużo, to gracze by chcieli na nim zobaczyć ogarniętą i pomocną administracje, możesz dodać autorskie i ciekawe pluginy, ładny i epicki spawn + możesz dodać więcej innych i lepszych rzeczy dla tego trybu, żeby serwer nie stawał się nudny. 

Musisz również zainwestować w dobrą reklamę dla serwera, ponieważ bez reklamy ten tryb ma marne szansę na wybicie się. 

Opublikowano

Gracze napewno by chcieli dużo eventów, np. OX, Spleef, itd.

Następną rzeczą którą by chcieli to ogarnięta administracja. Konkurs co 10 minut na losowy item.

Opublikowano

Skoro się uparłeś tego survivalu to spraw, żeby było na prawdę trudno przeżyć np. kwaśne deszcze dodatkowo możesz zablokować regeneracje życia (tylko mikstury i złote jabka odnawiają życie) utrudnij zdobywanie ekwipunku np. aby zdobyć diamentowy miecz musisz polepszyć żelazny blokiem diamentów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...