Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co jakiś czas wywala mi grę

Nedesf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż zacząłem grać w SKILL'a. Włączam grę, trochę sobie pograłem.. wywaliło mi grę. No więc włączam od nowa, po chwili to samo. I tak w kółko. Pogram sobie z dziesięć minut i już muszę od nowa włączyć. Jak to naprawić? Od razu mówię, że nie mam żadnych cheatow do tej gry.

Opublikowano

Przeinstaluj grę i zainstaluj wszystko co możliwe na komputerze( najnowsze sterowniki itp.) 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Niestety mam tak samo jak ty nedesf już pięc razy przeinstalowywałam grę pogram z dziesięc minut i nagle mnie wywala bez żadnego crash reportu pomocy !!!!

---------------------------------------------------------KIM JESTEŚ ? JESTEŚ SKILLOWCEM !!!!!!!---------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Dobra, pomyślałem trochę i zauważyłem, że mój komputer jest trochę za słaby na tą grę. W ustawieniach graficznych pozmieniałem wszystko na najniższe. Teraz nie mam żadnych lagów i na dodatek przestało mnie wyrzucać. Dziękuję wszystkim, którzy próbowali mi pomóc, łapcie plusa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...