Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Motylkowiec/Balisong.

SmoKu™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Zacząłem ostatnio flipować, i mam pytanie do kogoś kto może w tym siedzi.

Czy ta sztunia będzie dobra na początek?

https://www.naostrzu.pl/1697,noz-motylkowy-joker-abanico-inox-jkr-200

Są śruby, jak na cenę wydaje się być w porządku.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jakiś czas temu zamówiłem kumplowi jako prezent nóż motylkowy za 80zł( jak znajdę link, to podeślę). Niby wszystko spoko, zaczął sobie "flipować" i mu to wychodziło, ale zaczęły mu odkręcać się te śrubki. Bardzo szybko mu się rozleciał, ale znalazł sobie jakieś inne, nowe, własne i jakoś się trzyma, ale jednak... 

Ale i tak 40zł, to nie jest kosmiczny wydatek. Może on miał jakąś wadliwą wersję, czy coś, albo się nie znam dobrze, bo z motylkowymi nie miałem za dużo styczności, tylko sprężynowe. Weź go, wygląda zadowalająco, może wystarczy, że będziesz go tylko konserwował.

Opublikowano

Ogólnie większość tańszych noży motylkowych szybko się rozkręca. Miałem dwa tego typu noże każdy w cenie ok 50/60zł i oba się dość szybko rozpadły ;/

Opublikowano

Ogólnie większość tańszych noży motylkowych szybko się rozkręca. Miałem dwa tego typu noże każdy w cenie ok 50/60zł i oba się dość szybko rozpadły ;/

O tym nożu widzę pozytywne opinie, nie tylko na portalach.

4 dychy, to mało jak na nóż, ciekaw jestem tylko czy wytrzyma te parę miesięcy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Dokładnie jak to pan wyżej powiedział. Takie nożyki to od razu się rozkręcają. Lepiej dozbierać trochę kasy.

Opublikowano

Dokładnie jak to pan wyżej powiedział. Takie nożyki to od razu się rozkręcają. Lepiej dozbierać trochę kasy.

Nie sram pieniędzmi, i jeżeli "zabawa" nie siądzie mi na długo, lub przy jakiejkolwiek rozróbie, burdzie czy teraz już nawet spisaniu na osiedlu zabiorą mi ten nóż to 2-3 stówy w błoto.

Dlatego ponawiam - czy ten nożyk wytrzyma parę miesięcy?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Joker jest akurat dobry. Nie daje gwarancji, ale powinien wytrzymać. 

linki w górę

Opublikowano

Nie sram pieniędzmi, i jeżeli "zabawa" nie siądzie mi na długo, lub przy jakiejkolwiek rozróbie, burdzie czy teraz już nawet spisaniu na osiedlu zabiorą mi ten nóż to 2-3 stówy w błoto.

Dlatego ponawiam - czy ten nożyk wytrzyma parę miesięcy?

Ja mu daję maks 2 miesiące, jeśli nie będziesz nim Bóg wie co robił i będziesz dbał o niego to może i więcej.

Joker jest akurat dobry. Nie daje gwarancji, ale powinien wytrzymać. 

Brałem z Joker'a mojemu kumplowi jako prezent i po 3 tygodniach śrubki mu się rozlatywały i własnie musiał ogarnąć.

Opublikowano

Stal 420 vs 440 do noży.

Co lepsze?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...