Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozegrane (przegrane) mecze a paczki

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Jak to jest... Oglądam sobie czasem YT'berów, którzy nagrywają FIFĘ i wszyscy twierdzą, że bilans np. 0-0-3 (3 przegrane mecze, 0 wygranych/0 remisów) przynosi korzyść w otwieraniu paczek. Nagrywają grę, mają masę widzów, raczej się na niej znają, ale czy to jest prawda co twierdzą? Bilans meczowy na naszą niekorzyść daje farta w trafianiu lepszych zawodników?

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Wątpię xD

Jeśli chodzi o trafianie lepszych grajków to wszystko zależy od szczęścia - nie ma raczej żadnych metod na "zwiększenie" szans.

Są tacy co otworzą jedną paczkę i trafią np. Messi'ego a drudzy nigdy go nie trafią. 

PS. Była jeszcze taka plotka, że w trakcie otwierania paczek trzeba zmienić herb żeby trafić dobrą kartę xD Ale to też niestety tylko "zabobon" ­

Opublikowano

Jakiś czas temu przegrałem mecz i byłem trochę wkurzony :D Na rozluźnienie otworzyłem paczke za 7.5k i wpadł Ibra :D Ale takie rzeczy to na 100% przypadek.

Pasjonat
Opublikowano

To nie ma nic do tego, nawet przy 0-0-0 możesz trafić najgorsze "gie", albo Ronaldo. Liczy się szczęście i portfel.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Niee. Jestem takiego samego zdania jak koledzy. To zależy tylko i wyłącznie od szczęścia. To tak jak w metinie, rzekomo po pocieraniu na kowala ulepszy Ci na +9 :D

Przyciąganie widzów i nabijanie wyświetleń :P

r3ePj8E.png

Opublikowano

Czasem jak się w coś uwierzy, to może się wydawać, że jest tak na prawdę.

Jak dla mnie dobre karty w paczkach to kwestia prawdopodobieństwa.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...