Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pójdzie mi Miscreated?

pęki890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema na steam jest miscreated w promocji.Warto kupic te gierke?Pojdzie na takim kompie?:

Intel dual cpu 2.33 2.33

Radeon 5570 512mb

Ram 4gb

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Rewelacji nie ma ale myślę że na niskich powinna ci odpalić.

Co do samej gry, nie grałem w nią ale z recenzji które czytałem to użytkownicy mają mieszane uczucia, jedni mówią że fajna gierka a drudzy że nudna jedynym minusem jest to że długo trzeba czekać na update i jest podobno dużo bugów.

Opublikowano

Szkoda ze promocja nie trwa wiecznie...Co polecacie z gier survival z otwartym swiatem do 20euro

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

Szkoda ze promocja nie trwa wiecznie...Co polecacie z gier survival z otwartym swiatem do 20euro

H1Z1 mimo, że jest we wczesnym dostępie jest bardzo przyjemne do grania.

Jeśli nie przeszkadza ci fakt, że za jakiś rok lub trochę więcej gra będzie darmowa po tym jak wyjdzie z Early Access to możesz kupić.

Oprócz tego polecam też State of Decay, The Forest i 7 Days to Die.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...