Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Błędy po aktualizacji GeForce Experience

Decav

Pytanie

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj, o godzinie 17, wyskoczyła mi nowa aktualizacja Nvidi GeForce "Experience" wersja 2.4.1.21, przechodząc do problemu jaki mam, to mam dziwne tak jakby działanie w tle, widać to na ikonce od myszki, jest myszka i po 3 sekundach jest pojawiane się takie niebieskie kółeczko "Windows 7 jak coś" Miga 2 razy tak szybko i wraca po 3 sekundach. Druga sprawa, to jest też nie pojawiajacy się tekst w procesach,który działa podobnie jak od ikonki w myszce, proszę o to screeny : http://zapodaj.net/64b87e650da63.bmp.html

Tutaj mam, też dodatkowe informacje znalezione w "Podgląd zdarzeń"

Nazwa aplikacji powodującej błąd: NvStreamNetworkService.exe, wersja: 4.1.1943.6202, sygnatura czasowa: 0x551399be
Nazwa modułu powodującego błąd: NvStreamNetworkService.exe, wersja: 4.1.1943.6202, sygnatura czasowa: 0x551399be
Kod wyjątku: 0xc0000005
Przesunięcie błędu: 0x00000000004e920f
Identyfikator procesu powodującego błąd: 0x15e0
Godzina uruchomienia aplikacji powodującej błąd: 0x01d06b0767b34dfd
Ścieżka aplikacji powodującej błąd: C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NvStreamSrv\NvStreamNetworkService.exe
Ścieżka modułu powodującego błąd: C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NvStreamSrv\NvStreamNetworkService.exe
Identyfikator raportu: a56b0c3f-d6fa-11e4-a477-94de806d89eb

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz powiedzieć, czy to była aktualizacja programu GeForce Experience, czy aktualizacja sterowników nVidii poprzez program Experience. Jeżeli to pierwsze, to polecam przeinstalować cały program, jeżeli to nie pomoże, to polecam zainstalować starszą wersję programu, która działała poprawnie. Jeżeli instalowałeś sterowniki, to zrób tak samo jak Ci przed chwilą napisałem. Pozdrawiam.

Jak najbardziej GeForce Experience, jutro przeinstaluję i dam znać.

Opublikowano

Musisz powiedzieć, czy to była aktualizacja programu GeForce Experience, czy aktualizacja sterowników nVidii poprzez program Experience. Jeżeli to pierwsze, to polecam przeinstalować cały program, jeżeli to nie pomoże, to polecam zainstalować starszą wersję programu, która działała poprawnie. Jeżeli instalowałeś sterowniki, to zrób tak samo jak Ci przed chwilą napisałem. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...