Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysyłanie ofert

GabekXCS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak widać w tytule mam problem z wysyłanie ofert steam. Chcę na przykład wysłać ofertę z ogłoszenia na csgolounge, lecz nie mogę tego robić, ponieważ wyskakuje mi takie coś:

post-406022-0-69961100-1427736957_thumb.png

Przez to szukanie ludzi do wymiany jest bardzo utrudnionie.

Taki sam błąd mam, gdy chcę dać skiny dla bota na lounge'u lub je odebrać (mogę to robić tylko przez aplikację steam).

Jest jakieś rozwiązanie tego problemu? (bo wysyłając oferty przez aplikację musiałbym mieć tego kolesia w znajomych ;c )

Pozdro!

Opublikowano

Ty umiesz czytać ? Pisze ,że zalogowałeś się na nowym urządzeniu i musisz poczekac 7 dni xD.

Umiem czytać -.- Problem tkwi w tym, że ja to mam od początku kiedy mam grę, czyli już jakieś pół roku :/

Opublikowano

Z tej strony korzystam już nie pierwszy raz. Nic nie czyściłem. Nie mam pojęcia dlaczego to mam ...

na 100% musiałeś wyczyścić historie - w tym ciasteczka.

Po tygodniu będzie ok, jeżeli nie będziesz czyścił historii w przeglądarce.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Wyczyściłeś Ciasteczka :)

Musisz odczekać te 7 dni.

Jeżeli tak bardzo zależy Tobie na wymianie to dodaj użytkownika na Steam i tam wyślij mu oferte.

Opublikowano

A tak jeszcze zapytam... Gdy wyświetli mi się ten komunikat i nie poczekam 7 dni tylko np. 5 i znów spróbuję wysłać ofertę wymiany to ten tydzień czasu od nowa mi nalicza czy leci dalej ten sam?

Opublikowano

A tak jeszcze zapytam... Gdy wyświetli mi się ten komunikat i nie poczekam 7 dni tylko np. 5 i znów spróbuję wysłać ofertę wymiany to ten tydzień czasu od nowa mi nalicza czy leci dalej ten sam?

Dalej leci ten sam.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Dalej leci ten sam.

Dzięki. A czego nie mogę usuwać w programie CCleaner z przeglądarki żebym nie musiał po każdym czyszczeniu czekać 7 dni? :)

Opublikowano

Dzięki. A czego nie mogkę usuwać w programie CCleaner z przeglądarki żebym nie musiał po każdym czyszczeniu czekać 7 dni? :)

Ciasteczek/Cookies

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...