Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Saldo konta

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie może, czy mógłbym z konta bankowego doładować sobie saldo w portfelu steama? Bo na tym powinienem lepiej wyjść niż na PSC?

Opublikowano

kaNA1Gu.png

Te płatności obsługuje Steam, jak dla mnie najlepiej płacić PayPal. Powinno lepiej wyjść niż PSC, bo przy płaceniu (nie wiem czy dotyczy to Steam, ale Kinguin tak) cena jest o 10% większa.

Opublikowano

Niestety paypal odpada, a konto bankowe mam w credit agricole.

Czyli wychodzi na to, że na PSC skazany jestem.

Opublikowano

Możesz nabyć na allegro kartę prepaid BZ WBK :)

Nie chcę w ciemno ryzykować na allegro, a jeśli będzie trzeba to chyba kupię PSC przez ich oficjalną stronę, bo z tego co widzę to da się.

Opublikowano

kaNA1Gu.png

Te płatności obsługuje Steam, jak dla mnie najlepiej płacić PayPal. Powinno lepiej wyjść niż PSC, bo przy płaceniu (nie wiem czy dotyczy to Steam, ale Kinguin tak) cena jest o 10% większa.

2% jak płacisz z PLN na EUR a 4% jak z PLN na USD

Opublikowano

trochę późno, ale napiszę, bo nie wiedzą, a się udzielają, zapewne karte masz visa albo mastercard, więc możesz płacić nią na steam, pod warunkiem, że możesz z niej korzystać w internecie<< kwestia banku i opcji jakie brałeś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...