Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

STRONA INTERNETOWA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się nauczyć robić tak zwane ,,fake" stronki internetowe, tzn. jak jest oryginalna strona np. TheHunter.com, to chciałbym zrobić identyczną stronkę tylko na innym hostingu i domenie. Próbowałem już coś takiego zrobić, lecz niestety nie wyszło - http://tesciki.weebly.com/. Gdy kliknąłem na oryginalną stronkę ppm i wziąłem zapisz jako, posciągały mi się pliki html itp. I teraz pytanie, gdzie te pliki, zdjęcia, z oryginalnej stronki na moją wgrać... Bardzo mi zależy, żeby stronka była na weebly. Myślę, że zrozumieliście o co mi chodzi, z góry dzięki i pozdrawiam. ;]

Opublikowano

Jak nie ogarniasz, to lepiej się za to nie bierz  8S​ Naucz się podstaw, a wtedy ogarniesz mniej więcej  ;)

ps. Po co ci to tak wgl? Iii... wiesz wgl co oznacza "All Rights Reserved"?

Opublikowano

Jak nie ogarniasz, to lepiej się za to nie bierz  8S​ Naucz się podstaw, a wtedy ogarniesz mniej więcej  ;)

ps. Po co ci to tak wgl? Iii... wiesz wgl co oznacza "All Rights Reserved[/size]

Jak to po co? Do kradzieży, to się nazywa phishing. Następny wątek będzie zawierał pytanie "jak wysłać dane z formularzy na maila?".

@FracD

Naucz się HTML, CSS, JS oraz PHP. Skopiowanie strony nie sprowadza się tylko do jej zapisania i wrzucenia plików na inny hosting. Bez żadnej wiedzy niczego nie zdziałasz. Gotowca również nie dostaniesz z dwóch powodów - pierwszy: bo nikt za ciebie nie zrobi wszystkiego (chyba, że zapłacisz). Drugi: to jest łamanie praw autorskich.

ㅈㅈ.

Opublikowano

Kradzieży ? Takimi rzeczami się nie zajmuję, po prostu chciałem się pobawić.

Temat można zamknąć. 

Opublikowano

Tak samo jak bym napisał nauczcie mnie walić DDOs bedę się tylko na localhoście bawił :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...