Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruje serwer na dłuższą metę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak jak w temacie udostępnie komputer na prace metin2, poszukuje osób chętnych na stworzenie serwera metin2, oczekuje ekipy która zna się na rzeczy, gdy serwer wystartuje jestem w stanie przewidzieć zakup dedyka, postawienie strony i wszystkiego co będzie do niego potrzebne czego oczekuje ??

- Ekipy +17 / +18 by nie było żadnych problemów

w skład powinni wchodzić technicy którzy znają się na rzeczy i potrafią bez rzadnych problemów poradzić sobie z serwerem.

- Dojrzałości

- Kultury

- Miłego Kontaktu

Tego najbardziej oczekuje od ekipy lub kilku osób ktorę chcą podjąc współprace a co oferuje ja ?? :

- Dobry kontakt

- Maszyne na prace nad serwerem (mogą to być początki)

- Pomoc z mojej strony przy serwerze

- Po czym dofinansowanie projektu i zrobienie z tego serwera na rynku polskim lub nie tylko.

Więcej mogę opisać na gg dlaczego akurat tak i wg w razie pytań proszę kierować sie na pw lub gg : 53492939 Pozdrawiam.

Opublikowano

Up tak tak na początku serwer moze być.robiony.na hamachi nikt chyba problemu mieć nie będzie jako projekt wstępny i dopiero w fazie tworzenia dedyk myślę że sam postawie maszynę lub kupie. Zależy od tego jak to wszystko wyjdzie :)

Opublikowano

Hobby:Projekty metin2, tworzenie prywatnych serwerów czyżby fake?. szukasz jeleni którzy coś zrobią i zawiniesz pliki?. bo na to mi wygląda jedynie.

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Up sam mam doświadczenie w tworzeniu serwera metin2 stworzył bym go sam.jednakże pracuje nad innym projektem związanym ze stroną a mam wolny komputer i chcialbym podjąć współpracę z osobami które stworzą serwer metin2

Opublikowano

Up sam mam doświadczenie w tworzeniu serwera metin2 stworzył bym go sam.jednakże pracuje nad innym projektem związanym ze stroną a mam wolna maszynę i chcialbym podjąć współpracę z osobami które stworzą serwer metin2

masz wolną maszynę czy wolny komputer? Gubisz się troszeczkę :P

Opublikowano

Bardzo słaba oferta jeżeli chodzi o Sponsoring serwerów.

Musisz mieć trochę funduszy na początku aby w coś zainwestować.

Neutralny.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Up na początki budowy serwera tylko do budowy wystarczy po stworzeniu takiego serwera i ukończenie jego można wtedy inwestować wiec.tutaj problemu nie ma

Opublikowano

Up na początki budowy serwera tylko do budowy wystarczy po stworzeniu takiego serwera i ukończenie jego można wtedy inwestować wiec.tutaj problemu nie ma

Grubo się mylisz.. Myślisz iż technik będzie specjalnie upał każdy zmieniony plik do Ciebie na komputer bo szkoda ci 30zł na vpsa? Wątpię by odezwał się do Ciebie ktokolwiek..

Opublikowano

Up dlaczego ma upac plik ja można postawić serwe na nim?? I korzystać prze hamachi i mieć normalnie.FTP i wszystko?? hmm nie rozumiem twojego rozumowania wszystko można robić normalnie na swoim komputerze.

Opublikowano

Jaki jest sens stawiania hamachi, gdzie VPS można wykupić najtańszy za 25 zł. Neutralny, dobry sponsor to nie tylko dedyk ale i reklama, strona i inne rzeczy.

Opublikowano

Up dlaczego ma upac plik ja można postawić serwe na nim?? I korzystać prze hamachi i mieć normalnie.FTP i wszystko?? hmm nie rozumiem twojego rozumowania wszystko można robić normalnie na swoim komputerze.

To wiąże się z tym samym ponieważ wciąż to twój komputer.. Będziesz kompa 24/7 trzymał włączonego kiedy sobie jakiś technik będzie chciał porobić serwer w nocy? jaki ty wgl widzisz w sens w takim rozwiązaniu? Według mnie żaden szanujący się technik nie pójdzie na taki układ..

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngImmanuel Po co mam wydawac co miesiąc po 20 zł jak można potem przeznaczyć pieniądze na serwer dedykowany a stworzenie własnej maszyny to proscizna i można ja użyczyć do testów ;) 

@dogs7 co do reklamy to wszystko będzie bez problemów przy zakonczonym serwerze już co dedyk tez wole postawić na własnym komputerze niż miesiąc wydawać te 30zł a osoby prowadzące go mogą się poddać.

To wiąże się z tym samym ponieważ wciąż to twój komputer.. Będziesz kompa 24/7 trzymał włączonego kiedy sobie jakiś technik będzie chciał porobić serwer w nocy? jaki ty wgl widzisz w sens w takim rozwiązaniu? Według mnie żaden szanujący się technik nie pójdzie na taki układ..

Komputer może chodzić 24/7 jest to bezproblemowo :) 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngImmanuel Po co mam wydawac co miesiąc po 20 zł jak można potem przeznaczyć pieniądze na serwer dedykowany a stworzenie własnej maszyny to proscizna i można ja użyczyć do testów ;) 

@dogs7 co do reklamy to wszystko będzie bez problemów przy zakonczonym serwerze już co dedyk tez wole postawić na własnym komputerze niż miesiąc wydawać te 30zł a osoby prowadzące go mogą się poddać.

Komputer może chodzić 24/7 jest to bezproblemowo :)

powodzenia Ci życzę z całego serca z takim podejściem.

Opublikowano

Tu nie chodzi o podejście czy coś pracuje przy projekcie portalu więc tam mam wydatki a wole udostępnić serwer taki. Okej bez spamu już rozumiem twoje zdanie i je szanuje ;) Pozdrawiam

Opublikowano

"rzadnych problemów" - ortografia na poziomie ;) 

Interpunkcji chyba nie używasz, to co piszesz jej niezrozumiałe, trzeba czytać po kilka razy żeby coś zrozumieć

Masz słabe podejście do tego. 

Nie polecam.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

strasznie dziwna oferta, skoro już chcesz coś robić na hamachi to rób to sam, na tym forum nie znajdziesz jelenia który będzie tak naiwny by Ci serwer na hamachi zrobić  xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...