Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Dobrze napisałem zgłoszenie?

Spikeey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś chciałem doładować portfel Steam o 5 euro. Coś poszło nie tak i mi ich nie doładowało a pieniądze z konta "mypaysafecard" pobrało. Napisałem w związku z tym do Steam Support. Nie wiem co mam teraz zrobić ponieważ pisze:

Next Step:

A member of our team will get to your ticket as soon as possible. In the meantime, please provide a screenshot of the confirmation email that you received from Steam support after your purchase to help us locate the missing content. 

If you have not received a confirmation email, it's likely that the purchase failed due to incorrect billing information. Your bank may have put a hold on the funds waiting for the payment to be collected by us. If this is the case, we will not attempt to collect the funds. The locked funds should be released within 10 business days.

If you have a different issue, please let us know and we'll be happy to assist you.

Pisze tu coś o tym, że mam czekać do 10 dni roboczych itp. Ale głównie chodzi mi o to

"A member of our team will get to your ticket as soon as possible. In the meantime, please provide a screenshot of the confirmation email that you received from Steam support after your purchase to help us locate the missing content. "

Wiecie co mam z tym zrobić bo kompletnie tego nie rozumiem. Czego mam wysłać im screena?

Opublikowano

Wejdź na twoje konto ­na MPSC i zrób zdjęcie w historii, że taką płatność wykonałeś i pieniądze zostały pobrane.

Kiedy wykonałeś płatność, ile już czekasz?

Jest to twoje pierwsze doładowanie?

Opublikowano

Wejdź na twoje konto ­na MPSC i zrób zdjęcie w historii, że taką płatność wykonałeś i pieniądze zostały pobrane.

Kiedy wykonałeś płatność, ile już czekasz?

Jest to twoje pierwsze doładowanie?

Zrobiłem już to. Wysłałem tego screena za 1 razem. Czekam 1 dzień narazie. Jest to moje chyba z 9 doładowanie. Wcześniej wszystko ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...