Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek na bocie-PL

HiVeSx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej-jaki jest najlepszy zarobek na bocie do 30-40lvl? Oczywiście z eq +4/6 bez bonów. Chciałem łowić ,ale po 4h jest autoban i na tym dobrze nie zarobie.

PS.Kilka kont pociągnę spokojnie

Serwer tortuga.

Opublikowano

Zarobek na metinach wielkanocnych.Załatw mieczyk +9 reszta eq +6 i bij.Tak sie mozna dorobic.Ewentualnie sellac jajka.Co do fishbota,mozesz odpalic 3 konta rano na 2 h i potem te 3 konta wieczorem na 2h.Tak nie zalapiesz bana z automatu

/niereg. sygna

Opublikowano

Tak,ale mało metków,albo duzo graczy.Nie mam pojęcia.Wiec event bez sensu,juz lepiej dropić na normalnych metkach,eventualnie fish

/niereg. sygna

Opublikowano

Z fishbota korzystam codziennie na 1 konto bo 3 mi tak z dupy zbanowali(chyba powiązane) i zarobek jest taki ze raz wpadnie 1małz a raz 5 przez te 4 godziny. Byłoby dobre ale ograniczają mnie te 4h. Co do metinow to mam dropka 15lvl body eq+6 full siła i zajebiscie bije metki 15 ,ale ja trafi metka 20lvl wielkanocnego to pada i koniec zabawy(przy metku 20lvl nie ustoję nawet mentalem 30lvl 5,5k hp 365 defa  ,więc...) a do tego zarobek na metkach jest mały bo jedyne co dropi to aura ktora dropnie chyba jedna na tydzień.

To może jakieś konkret ulepszacze  na 6 postaci bym dropił?

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy obecnie zarobek jest to na matinach wielkanocnych :)

W tym czasie tak, ale dla osób które już mają eq dość dobre bo respy z tych metinów są naprawdę mocne... na tą chwilę polecam Ci FB lub zrobienie nowej postaci dobicie 22 lvl i zostawienie bota na drop kawałków klejnotów. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...