Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie, bot do adf.ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Myślałem nad zrobieniem prostego bota na adf.ly, który wchodziłby w kolejne linki (proxy + mój link) i takim sposobem, powoli zdobyłbym pieniądze.

I tu zaczynają się pytania.

1. C++ i jakaś biblioteka wystarczy?

2. Czy wykryją mnie?

3. Robiliście coś podobnego? Macie jakieś porady?

Z góry zaznaczam, że moje programowanie jest na poziomie średnim (tzn. programuje od kilku lat, mam wiele napisanych programów tylko dla mnie) oraz, że pierwszy raz będę miał "zbliżenie" z pisaniem użytecznych programów (czyt. botów).

Edit: wydaje się, że mogą mnie łatwo wykryć, ponadto sprawdziłem i przez proxy adf.ly nie ujawni guzika Skip Ad. Pomysł odpada. Zostawię wątek, gdyby ktoś chciał mi pomóc.

Opublikowano

przez tora mozesz wchodzic, i mozesz to robic na kilka kont, i nie polecam do takich celow c++, bardziej php/perl/ruby - masz tam duzo frameworkow. co do tego skip ad - nie wiem, nie bawilem sie w botowanie, szybciej i latwiej zarobisz naginajac zasady - robisz film na youtube, dajesz np trailer filmu, a w opisie dajesz link do adfly - skrocone google.pl - i ludki wchodza, jednym filmem masz ~1000 wejsc w link

Opublikowano

Musisz napisać skrypt który będzie za każdym razem kiedy wejdzie na losowy link adfly zmieni serwer proxy i oczywiście resztę ^^

int o = 1, y = 1;

while(o == y && y < o && o < y){

printf("Co ja tworze....");

}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...