Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyjaśnienie..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! Zacząłem grać na L# może dwa mecze temu, lecz nadal nie ogarniam tego programu.. Proszę wyjaśnijcie mi jak ustawić, żeby last hitował miniony? I to combo jeszcze jak ustawić? Gram obecnie Kalistą jeżeli polecacie jakieś skrypty to również bym prosił.. Wielkie dzięki i pozdro ;)

Opublikowano

Witajcie ! Zacząłem grać na L# może dwa mecze temu, lecz nadal nie ogarniam tego programu.. Proszę wyjaśnijcie mi jak ustawić, żeby last hitował miniony? I to combo jeszcze jak ustawić? Gram obecnie Kalistą jeżeli polecacie jakieś skrypty to również bym prosił.. Wielkie dzięki i pozdro ;)

Od początku. Lasthitowanie jest po X natomiast czyszczenie linii jest pod V, harras jest pod C. Jeśli znasz podstawowy Angielski to powinieneś trochę rozumieć. Combo robisz pod Spacją ale to wszystko możesz zmieniać jak tylko chcesz podczas trzymania Shift lub kliknięcia F9.

­

giphy.gif

Opublikowano

Od początku. Lasthitowanie jest po X natomiast czyszczenie linii jest pod V, harras jest pod C. Jeśli znasz podstawowy Angielski to powinieneś trochę rozumieć. Combo robisz pod Spacją ale to wszystko możesz zmieniać jak tylko chcesz podczas trzymania Shift lub kliknięcia F9.

­

Harras standardowo jest poprzed trzymanie C.W niektorych skryptach jest tak:pisze Harass! toggle (Y) chodzi o to w tym ze automatycznie uzywa nic nie musisz robic oczywiscie,ten bind mozesz zmienic.

Opublikowano

Po pierwsze nazwa skryptu do kalisty.Po drugie standardowo to last hit jest pod X,combo Spacja.

Właśnie w tym temacie miałem nadzieję, że polecicie mi jakiś dobry skrypt do Kalisty :)

­

Okej, pomocne :) Angielski znam, tylko ciężko mi jest ogarnąć, ponieważ myślałem, że jak kliknę raz X to przez całą gre będzie mi on lasthitował xD

Opublikowano

Harras standardowo jest poprzed trzymanie C.W niektorych skryptach jest tak:pisze Harass! toggle (Y) chodzi o to w tym ze automatycznie uzywa nic nie musisz robic oczywiscie,ten bind mozesz zmienic.

Ale to działa tak samo tylko, że pod y możesz włączyć bez trzymania.

­

Właśnie w tym temacie miałem nadzieję, że polecicie mi jakiś dobry skrypt do Kalisty :)

http://www.mpcforum....lepszy-updated/

https://www.joduska....iers-champions/

http://lsharpdb.com/champions# (tam gdzie najwięcej lików)

Okej, pomocne :) Angielski znam, tylko ciężko mi jest ogarnąć, ponieważ myślałem, że jak kliknę raz X to przez całą gre będzie mi on lasthitował xD

Myślę, że takie coś jest nie potrzebne.

­

giphy.gif

Opublikowano

No dobra, często padają bany za używanie tego wspomagacza?

Jak dotąd to był jeden wielki banwave, gdzie polecieli praktycznie wszyscy za używanie, a tak to musialbys ostro cisnąć na exploitach, za zoomhacka równiez był banwave na 2 tygodnie, niby go naprawili ale ci którzy go 2 raz wlaczyli dostali permy.

Opublikowano

Dobra, ostatnie pytanie.. Ja swojego L# pobrałem z Unknown speedyshare.. znaczy wygoogołem.. Jest strona, na której mogę sprawdzać aktualizację?

Opublikowano

Rejestracja jest odblokowana juz...

Zreszta jest coś takiego jak LSharp no authentication :)

Rejestracja będzie odblokowana jutro a nie dziś ;)

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

No coś nie mogę się zarejestrować.. Wyskakuje mi jakiś Oops! Coś poszło nie tak... Pod tym jest napisane, że ta strona jest prywatna i trzeba jakiegoś klucza, aby się zarejestrować

Opublikowano

No coś nie mogę się zarejestrować.. Wyskakuje mi jakiś Oops! Coś poszło nie tak... Pod tym jest napisane, że ta strona jest prywatna i trzeba jakiegoś klucza, aby się zarejestrować

Ponieważ rejestracja nie jest jeszcze otwarta.

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...