Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SweetFX

ActivE22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy programik sweetfx jest legalny i czy można za niego dostać VACA ? Widziałem że niektórzy z zawodowej sceny grają na tym.

Opublikowano

Nie ma za to bana, takie same ustawienia (kolorki) można zrobić np w ustawieniach karty graficznej (na 100% od nvidii, nie wiem jak z amd) :)

Opublikowano

Za to nie można dostać VacBana.

Również możesz zmienić to w ustawieniach Nvidi jak i AMD.

Nvidia:

nvidia-digital-vibrance.png

AMD:

y5umkt.jpg

Opublikowano

Mam ustawione na 100% ale dalej te kolory jakieś inne niż ze sweetfx :P Chyba że coś jest u mnie nie tak z kartą 

Opublikowano

Nwm xD możliwe, że po prostu to co chcesz użyć czyli SweetFx nie jest kompatybilny z twoim monitorem lub po prostu twój komputer robi cię w wała :D Twój monitor ma 5,000,000 kolorów więc powinno być wszystko ok :P

86226145013474567463.png

Opublikowano

Znaczy na pulpicie jest wszytko ok kolory są żywe(cyfrowa poświata na 100) itp ale w cs:go inaczej już to wygląda że na sweetfx kolory są o wiele żywsze i wyraźniejsze 

Opublikowano

Sprawdzę i dam edita 

Edit.Dałem jasność na 1.6 i zmieniłem na telewizor na pewno jest o wiele jaśniej a kolory chyba tylko trochę się zmieniły 

Opublikowano

Wydaję mi się że lepiej 

Mam jeszcze jedno pytanko bo nie chcę nowego tematu robić :p 

Czemu gdy mam ustawione skalowanie na Pełny Ekran w Nvidii,ale w csie na 4:3 1024x768 mam paski   ? 

Opublikowano

nie no xD Te paski masz tak bo masz za małą :D Daj daj na 16:9 i tam 1920 lub 1980x coś tam :D a jak nie to 4:3 poszukaj największą daj :P bo te paski przez to :D

86226145013474567463.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...