Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

"To urzadzenie moze dzialac szybciej"

StudzeKisiel

Pytanie

Opublikowano

Ostatnio kupuilem neta w plusie i dostalem taki wielofunkcyjny router podpinany do kompa przez usb. Po podpieciu przy kazdym wlaczeniu kompa wywala mi komunikat w stylu "To urzadzenie moze dzialac szybciej jesli podlaczysz je do gniazna Super Speed usb 3.0" Podpiąłem je pod usb 3.0 (niebieskie) i to samo. Jakies rozwiazanie?

fjlw0o.jpg

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz zainstalowane sterowniki od USB/chipsetu?

Tak jak kolega wyżej napisał, jest to problem ze sterownikami od portów USB. Jeżeli nie wiesz jakie sterowniki pobrać, to zainstaluj program SlimDrivers albo Driver Booster 2 i pobierz, on Ci automatycznie znajdzie. Pozdrawiam.

Wlasnie sterowniki mam zainstalowane ;x

5519a6ad41800.png

fjlw0o.jpg

Opublikowano
Dnia ‎2015‎-‎03‎-‎30 o 21:21, #Azu napisał:

Tak jak kolega wyżej napisał, jest to problem ze sterownikami od portów USB. Jeżeli nie wiesz jakie sterowniki pobrać, to zainstaluj program SlimDrivers albo Driver Booster 2 i pobierz, on Ci automatycznie znajdzie. Pozdrawiam.

Czlowieku,uratowales mi zycie :) Twój SlimDrivers zalatwil problem!

THX

Opublikowano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...