Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Radeon 4200 hd zintergrowana win 8 64 bit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Błagam szukałem wszędzie chodzi mi dokładnie o ati radeon hd 4200 

Zainstalowałem windows 8.1 i mam podstawowa karta graficzna microsoft 

Naprawdę szukam już 3 godziny i nie mogę znaleść daje dużo +++++++++++++++++

Tylko naprawdę znajdźcie mi sterowniki do tej pieprzonej karty ;((

Opublikowano

nie, nie mam .... szukałem na stronie producenta i gówno nie ma nic

Próbowałem też ten ich program a oni mówią że nie może znaleść sterownika ...

3maj www2.ati.com/drivers/legacy/13-1-legacy_vista_win7_win8_64_dd_ccc.exe @Edit pobierz to, tamto bylo 32 bit bo sie pomylilem :P

Intel i5 4460, XFX HD 6870, Ballistix sports 2x4 GB, Gigabyte B85M-D3H, XFX Pro TS550W, Thermaltake Armor, Seagate 320gb i WD 500 GB.

Opublikowano

Sterownik zainstaluj ręcznie(z pliku .inf) przez menedżer urządzeń. Powinno zadziałać, a Catalyst Control Center powinno działać normalnie.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Opublikowano

Sterowniki są zawsze na stronie suportu laptopa wystarczy tam tylko wejść by ściągnąć . Pasują wszystkie od w7 w góre. ­

Na stronie AMD też są, wystarczy wejść i ustawić jakie potrzebne. Chyba do Catalistów 8.97  pasują wszystkie niższe, znajdziesz jakikolwiek na google.

Arkzyw, nie pisz bzdur jak nie masz pojęcia o grafice a tym bardziej sterownikach.  Nie ma wyższych niż 8.97 do tej grafiki i żaden nowy catalist nie wspiera zabytków tego typu  

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Sterownik zainstaluj ręcznie(z pliku .inf) przez menedżer urządzeń. Powinno zadziałać, a Catalyst Control Center powinno działać normalnie.

Kocham cię :D pomogło dziękuje

Opublikowano

Było napisać dokładny model a nie serię grafiki. ­Legacy działają w miarę dobrze ale najlepiej zoptymalizowane dla tej serii są tylko wcześniejsze wersje, nigdy najnowsze które są mieszaniną sterów AMD i Microsoftu.

Arkzyw po części miał rację i nie zwróciłem uwagi na tą opcje instalacji. Jak będą problemy z grafiką zmień na właściwe i stabilne.

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...