Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam problem z Sharpem mianowicie co grę bugsplatuje podczas ładowania skryptu. Wbijam do gry wciskam F5 i zawsze jest bugsplat potem normalnie wbijam znowu F5 i wszystko działa. Trochę zaczyna to wkurwiać, a nie wiem co z tym zrobić. Z appdaty usuwałem już z 3 razy.

?????

Opublikowano

. Trochę zaczyna to wkurwiać, a nie wiem co z tym zrobić. Z appdaty usuwałem już z 3 razy.

Krwawy. Czytanie ... . Mam ten sam problem. Tyle ,ze mi za każdym razem wyskakuje Bugsplat

Opublikowano

Skrypty ci się nie INJECTUJĄ na początku gry, że musisz wciskać F5 za każdym razem?  - To po prostu z ciekawości ;x

Spróbuj odznaczyć Inject i zaznaczyć dopiero gdy jesteś już w grze. - TO JEST ODPOWIEDŹ

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Tak skrypty nie wczytują się same nie wiem czemu :v Wcześniej normalnie działało. Zaraz ogarnę z tym inject :>

Noo teraz działa normalnie tzn. za każdym razem inject muszę robić ale jakoś przeżyje ^_^

?????

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...