Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto skusić się na zeda z L#, czy zainwestować w kaliste na przykład?

Zed is back to najlepszy skrypt do niego? Nie grałem nim na sharpie więc nie bardzo się orientuje i nie mam zbytnio zdania. Pisać kto grał i jak to wygląda w praktyce

Opublikowano

Zed is back napewno najlepszy do zeda ale używaj lane combo jbc. nie zwykłego, a co do champa to wybierz tego kim wolisz grać czy mid czy bot

Mógł byś opisać jak działa Line combo i dlaczego jest lepsze od zwykłego?

A co do tematu to wydaje mi się, że z Zedem jest więcej Funu i jest lepszy od kalisty. Zależy oczywiście jak ci idzie na adc.

­

giphy.gif

Opublikowano

Zed is back napewno najlepszy do zeda ale używaj lane combo jbc. nie zwykłego, a co do champa to wybierz tego kim wolisz grać czy mid czy bot

Przyzwyczajony jestem do mida i zwykle kata, yasuo, le blanc gram ale jakoś wcześniej miałem chęć popróbować zeda na L#. Kalista grałem i jeśli człowiek ją ogarnie to praktycznie op no, ale własnie, trzeba nią trochę pograć, żeby coś ugrać. Jest strasznie papierowa do tego musiałbym kolejne 3k pz wywalić na runy, bo nie mam speed attacku widzę. I w sumie kalista nie jest tak często banowana jak zed i reszta, których wyżej wymieniłem i mało kto nią gra ale nie testowałem zeda na sharpie dlatego pytam co i jak

Opublikowano

Przyzwyczajony jestem do mida i zwykle kata, yasuo, le blanc gram ale jakoś wcześniej miałem chęć popróbować zeda na L#. Kalista grałem i jeśli człowiek ją ogarnie to praktycznie op no, ale własnie, trzeba nią trochę pograć, żeby coś ugrać. Jest strasznie papierowa do tego musiałbym kolejne 3k pz wywalić na runy, bo nie mam speed attacku widzę. I w sumie kalista nie jest tak często banowana jak zed i reszta, których wyżej wymieniłem i mało kto nią gra ale nie testowałem zeda na sharpie dlatego pytam co i jak

Skoro sam mówisz, że wolisz mid to myślę, że zed będzie odpowiedni.

ze-d jest badziewny skrypt lepiej poszukaj czegos lepszego

Nie prawda najlepszy do Zeda. 

­

giphy.gif

Opublikowano

Line Combo jest po prostu lepsze bo używa wszystkiego np botrk, hydra/tiamat, youmuu, ulta, cieni. A na spacji (te zwykłe combo) to nawet cienia nie używało mi.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Mógł byś opisać jak działa Line combo i dlaczego jest lepsze od zwykłego?

A co do tematu to wydaje mi się, że z Zedem jest więcej Funu i jest lepszy od kalisty. Zależy oczywiście jak ci idzie na adc.

­

zwykłe combo nie używa ulta(przynajmniej mi) ogólnie jest gorsze i więcej aa w nim niż samych skilli.

Opublikowano

zwykłe combo nie używa ulta(przynajmniej mi) ogólnie jest gorsze i więcej aa w nim niż samych skilli.

u mnie było tak, że używając zwykłego combo nie odpalało ulta a na line combo odpalało mi tylko same cienie. ustawiłem jedno i drugie na spacje tak, żeby działały oba i pizga wszystkim jak trzeba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...