Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupowanie konta z coinsami?

xBrendol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wiecie po widełkach wprowadzono nowy sposób kupowania coinsów - kupowanie konta z coinsami.

Jak to działa? Dostajecie nowe konto PSN czy jak? Czy jest bezpieczne? ( w sensie czy nie ma jakiegoś większego zagrożenia banem? )

Bo z tego co widzę jest to bardzo opłacalne, na MMOGA za 100zł można kupić konto z 5 milionami na PS, na niektórych stronach zagranicznych nawet 6-7.

Ktoś kupował, wie jak to się odbywa?

Opublikowano

Wydaje mi się że możesz wyłapać bana i to bardzo prawdopodobne. Ludzie grajcie uczciwie ! :P­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Wiem że mogę, ale czy jest to bardziej prawdopodobne niż jakbym kupował normalnie? Bo przedtem też raz kupiłem i nic nie było.

Nie zamierzam teraz handlować, widełki wszystko zje*ały. Zarabiałem 500k dziennie i było okej, a teraz się nie da. Do tego wywaliłem 10kk na paczki i nic nie wyleciało  <_<

Pytam się jak to działa, a nie jak mam grać  B)

Opublikowano

To ta opcja zakupu: Comfort Trade? Mógłbyś podać link?

Szansa na otrzymania kary jest na pewno, tak jak w przypadku zakupu monet.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie, to opcja Mule Account.

Comfort trade polega na tym że podajesz login i hasło i ktoś za ciebie robi transakcję. A mule account dostajesz po prostu nowe konto.

https://www.mmoga.com/FIFA-Coins/FUT-Coins-PS3,FIFA-15,Mule-Account/

20 euro - konto z 5 milionami.

Tylko ciekawe jestem dlaczego właśnie ta opcja jest 2 razy tańsza niż inne.

Zakładają pewnie nowe konta, na których używają autobuyera, przez co zajmuje im to mniej czasu.

Chociaż nie wiem jak to możliwe na konsolach.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...