Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto bankowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam do was kilka pytań.

Otóż potrzebuje konta bankowego, mam mało czas więc wolałbym cały etap przeprowadzić przez internet ( jeśli jest taka możliwość )

1.) Mam możliwość założenia konta bankowego w Poczta Polska ( znajoma cała procedurę za mnie wykona ) Tylko coś mówiła, że za kartę trzeba dopłacać jakąś kwotę miesięcznie...

2.) Możecie polecić mi jakieś konto bankowe, gdzie całą procedurę można będzie wykonać przez internet i najlepiej gdyby konto było darmowe itd... Konto bankowe dla dorosłej osoby i uczę się ( jeśli jest to ważne )

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Nie ma możliwości założenia konta w całości przez internet. Zamawiasz kuriera i w domu podpisujecie umowę. A to czy konto będzie darmowe itd. zależy od banku, sam się zorientuj. Nikt nie będzie za ciebie ofert banku przeglądał

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jeśli chodzi o umowę przez internet to chyba nie da rady, bo musisz składać podpisy.

Banki, które mają korzystne oferty dla młodych ludzi to PKO BP i Esbank. Konto darmowe + za darmo konto internetowe :) przejdź się do oddziału i wszystko będziesz wiedział, ludzie w banku nie gryzą :v

OndteAw.png

Opublikowano

"Jeśli chodzi o umowę przez internet to chyba nie da rady, bo musisz składać podpisy. "

Kurier przyjeżdża z umową.

T-mobile usługi bankowe, przez internet, wszystko za darmo, bez wad. Sam używam.

Opublikowano

Zobacz mBank sam polecam i nic nie płacę, wniosek składasz przez internet i idziesz do mBanku jak złożyłeś wniosek tylko podpisać i już

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

mBank z tego co mi wiadomo można założyć przez internet ale nie wiem jak to wygląda z płatnością, czy jest darmowe czy nie.­

r3ePj8E.png

Opublikowano

@up darmowe jest a dla osób pełnoletnich za darmo jest jeżeli będzie się płaciło 200zł miesięcznie co szczerze jest małą kwota bo np. opłaci się internet i telefon i już się nie płaci lub jakieś większe zakupy

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

@cheaters24 darmowe jest a dla osób pełnoletnich za darmo jest jeżeli będzie się płaciło 200zł miesięcznie co szczerze jest małą kwota bo np. opłaci się internet i telefon i już się nie płaci lub jakieś większe zakupy

To trochę kiszka, bo mi konto głównie potrzebne na przelewy kasy z sprzedaży. Nie chce wpłacać kasy ani płacić kartą. Chce jedynie robić ew. przelewy za zakupione przedmioty i głównie kasa będzie przelewana na konto, bo zająłem się troszkę handlem.

Jutro podejdę do ING bank, bo mam najbliżej i obadam sytuacje.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...