Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Profitsms.pl czy Microsms.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie jaki hosting najlepiej wybrać osobiście posiadam teraz profitsms.pl ale nie mam 18 lat a musze zależy działalność gospodarcza mam pytanie jak jest na microsms.pl kto wie cos na temat tego hostingu proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Na MicroSMS też musisz posiadać 18 lat i odprowadzać podatek. Mimo to, możesz założyć konto na kogoś z rodziny (np. mamę, tatę, babcie). Jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej to masz u nich LiveChat, tam jest bardzo miły pan, który wszystko Ci wytłumaczy.

Podsumowując, polecam microsms.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Również polecam MicroSMS.pl 

Szybka aktywacja usług, miła i szybka pomoc od strony serwisu, panel miły dla oka, jednym słowem super!

Opublikowano

Z serwisem ProfilSMS.pl często były problemy z wpłacaniem i wypłacaniem pieniędzy, więc raczej go nie bierz. Polecam jak najbardziej MicroSMS.pl, wydaje się być najlepszy i bezproblemowy. 

Opublikowano

A ja polecam profitsms. Jedynie jakie miałem z nimi problemy to takie że miałem domene .ovh (myśleli ze darmowy hosting) ale udało im się wytłumaczyć potem zero problemów 

Opublikowano

Z serwisem ProfilSMS.pl często były problemy z wpłacaniem i wypłacaniem pieniędzy, więc raczej go nie bierz. Polecam jak najbardziej MicroSMS.pl, wydaje się być najlepszy i bezproblemowy. 

Wypłaciłem w sumie z ProfitSMS około 3000 PLN - zero problemów. To chyba ja mam jakieś specjalne względy, albo Ty pieprzysz głupoty.

#topic: oba działają na identycznym systemie, są bardzo zbliżone. MicroSMS ma lepsze API i szybsze wypłaty.

5465845486.png

Opublikowano

Polecam MicroSMS.pl, ja dostawałem wypłaty w 10minut!

Jeżeli potrzebujesz itemshop pod microsms to zapraszam na pw ;)

Opublikowano

Mialem MicroSms.pl przy starcie servera 1/2 osob nie przyszly SmS z kodem... w profitsms takich problemow nie mam

Pisałeś do supportu? Panowie są bardzo mili i profesjonalni - na pewno naprawiliby ten problem. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Mialem MicroSms.pl przy starcie servera 1/2 osob nie przyszly SmS z kodem... w profitsms takich problemow nie mam

Wiadomości wysyła główny operator zajmujący się obsługą SMS-ów w Naszym kraju, więc serwis z którego korzystasz akurat w tym przypadku nie ma znaczenia.

Możesz zgłosić taką sytuację na bok[@]microsms.pl, przekażemy Twój błąd. Jednak podstawą przyjęcia zgłoszenia proszę pamiętać jest reklamacja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...