Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja na temat "Wielkanocnego konkursu"

Gość Renissance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

773231427669196578515.png

W tym temacie zadajecie pytania odnośnie konkursu. Nieregulaminowe posty będą odpowiednio karane.

Dziękuję za stworzenie grafiki @Użytkowniczka

Opublikowano

WTF ten Draven, jaki kutachor XDDDD

Ja mam pytanie dlaczego akurat tylko Nidalee mam narysować? Dlaczego nie Teeto ale inny wygląd niż skin w LoLu.

579571423327107377857.png

Opublikowano

WTF ten Draven, jaki kutachor XDDDD

Ja mam pytanie dlaczego akurat tylko Nidalee mam narysować? Dlaczego nie Teeto ale inny wygląd niż skin w LoLu.

Spodobał się B)

Hmm, na pewno nie Teeto, bo on już ma 'wielkanocny skin'. Z Nidalee można fajnie pokombinować, bo zmienia się w kociaka. Nie chcę więcej pisać na ten temat, bo nie będę dawać Wam pomysłów :p

Opublikowano

Mogliście zrobić jeszcze losowanie,ale kto co lubi nie jestem organizatorem więc się nie wtrącam.

Poza tym będą jakieś "podpowiedzi" w statusach lub w tym temacie http://www.mpcforum.pl/topic/1392627-konkurs-makin-of-easter/ ?

Tak, w tamtym temacie będą pojawiać się informacje, gdzie mniej więcej został dodany obrazek + w statusie. Co do losowania, wydaje mi się, że jest zbyt banalne, nie chciałam przyznawać plakietkę za to, ale może coś wymyśli się na ujemne punkty :)

Opublikowano

@renia

Jak ktoś ma Tablet graficzny to może zrobić w rysunku cyfrowym projekt, czy musi być koniecznie na kartce papieru ze skanem? ­

Koniecznie na kartce papieru ze skanem/zdjęciem. Chcę prace ''ręczne'', takie typowe, bez pomocy komputera czy innego podobnego elektrycznego sprzętu (pomijając skan/zdjęcie). Możecie pastelami, farbami, sam szkic, kredki (nawet bambino :p), itd.

Opublikowano

Hmm, na pewno nie Teeto, bo on już ma 'wielkanocny skin'. 

Nidalee, również ma skina wielkanocnego lub wielkanocno-podobnego.

Ją akurat trudno się rysuje. Może być bez stroju wielkanocnego lub z rzeczami wielkanocnymi obok?

Opublikowano

Nidalee, również ma skina wielkanocnego lub wielkanocno-podobnego.

Ją akurat trudno się rysuje. Może być bez stroju wielkanocnego lub z rzeczami wielkanocnymi obok?

Nie ma takiego, przynajmniej żaden z obecnych nawet nie kojarzy mi się z Wielkanocą. Wydawało mi się, że będzie prosta, bo jest człowiekiem + kotem. Jak zrobisz, tak będzie, ważne, aby skórka nawiązywała do Wielkanocy ;)

Opublikowano

A do kogo wysyłać prace?

Pracę należy wstawić w tym temacie: http://www.mpcforum.pl/topic/1392627-makin-of-easter/

W jajku znajduje sie pool party Graves, ale nie rozumiem o co chodzi z tym linkiem, link do czego?

:mellow:

To był tylko PRZYKŁAD. 1 kwietnia zostanie podobne jajko dodane w innym temacie, w innym poście, dostaniecie taką informacje, np.:

Jajko numer 1 zostało umieszczone w temacie, który znajduje się w subforum L# (strona 1-2 TUTAJ CHODZI O STRONĘ, GDZIE ZNAJDUJE SIĘ TEN TEMAT, NIE ŻE JAJKO JEST NA STRONIE 1 LUB 2 TEGO TEMATU--->). Temat dotyczy pomocy wyboru skryptu.

Inaczej:

POWIEDZMY, że tutaj zostało zamieszczone jajko, któryś z tych tematów (1-3 stron), trzeba szukać tego tematu na tych stronach głównego subforum

http://www.mpcforum.pl/forum/907-l-leaguesharp/

http://www.mpcforum.pl/forum/907-l-leaguesharp/page-2?prune_day=100&sort_by=Z-A&sort_key=last_post&topicfilter=all

http://www.mpcforum.pl/forum/907-l-leaguesharp/page-3?prune_day=100&sort_by=Z-A&sort_key=last_post&topicfilter=all

Jeżeli znajdziesz temat odnośnie "wyboru skryptu", to szukasz postu z jajkiem. Znajdziesz post z jajkiem, kopiujesz odnośnik/link z nim (postem) do tego tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1392627-makin-of-easter/i piszesz jaka postać jest ukryta na obrazku (akurat w przykładzie jest Graves). Osoba, która pierwsza prawidłowo odgadnie i poda link, dostaje 5 punktów.

@albicoolvod Jeżeli dalej nie rozumiesz, to jeszcze raz postaram się wytłumaczyć, bo mogłam chaotycznie napisać :P

Opublikowano

Punkty są przydzielane w jaki sposób?

Osoba, która jako pierwsza odgadła, zyskuje 5 punktów. Pozostałe nic. "Kto pierwszy, ten lepszy". Chodzi po prostu o to, że osoba, która najwięcej jajek odnajdzie i odgadnie, wygrywa 1 miejsce. Pozostałe osoby, które odgadły, ale nie zdążyły na czas otrzymają -5% (nie wszyscy - użytkownik, który wstawi post z 'odpowiedzią' po 3h+, gdzie już ktoś odgadł, nic nie dostanie) :p

Myślałam nad punktami i trzema miejscami, ale uznałam, że ta kategoria jest zbyt łatwa.

Opublikowano

Termin prac graficznych jest do jutra ( 01.04.2015 ) ? 

Rysunki będą punktowane czy wybierzecie sami bez pkt?

@Renissance

Termin prac graficznych jest do 05.04.2015r., godzina 23:59.

Rysunki wybierzemy te, które najbardziej nam spodobają się :)

Opublikowano

Termin prac graficznych jest do 05.04.2015r., godzina 23:59.

Rysunki wybierzemy te, które najbardziej nam spodobają się :)

Jeszcze jedno pytanie:

Jak będzie mało prac np 2-3 to przydzielicie nagrody?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie:

Jak będzie mało prac np 2-3 to przydzielicie nagrody?

Na początku przedłużymy termin, jeżeli dalej będzie mało, to po prostu przydzielimy tym, co oddali prace. Na pewno będę brać pod uwagę pomysł, bo to akurat jest najważniejsze w tym konkursie :)

Opublikowano

Co może robić ranga triumphat member?

Nic, to jest taki mały dodatek w dziale League of Legends. Plakietka jest zrobiona na wzór SOTW (Signature Of The Week).

Opublikowano

Nic, to jest taki mały dodatek w dziale League of Legends. Plakietka jest zrobiona na wzór SOTW (Signature Of The Week).

Czyli, że będzie widoczna tylko w dziale lola?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Czyli, że będzie widoczna tylko w dziale lola?

Tak.

Opublikowano

A można rysować za pomocą tabletu i oddać jako rysunek cyfrowy pozdrawiam ? 

Niestety, ale nie. Rysunek musi być na kartce :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...